Swietna szkola polecam! (1) Bardzo dobre podejscie do nauki jazdy. Wspaniale instruktorzy. Naprawde wielu... Michal Najlepsza szkola na Pomorzu (1) Bardzo dziękuję Markowi za przełamanie mojego strachu i wyrobienie dobrych... Monika Szpakiewicz Ocena (1) Wszystko było doskonale zorganizowane. Obsługa była życzliwa i sprawna.... Dominik
Akademia Dobrej Jazdy!! (1) Profesjonalna, szybka i efektywna nauka! Nie mam żadnych zastrzeżeń. Kurs... Ewelina M Serdecznie Polecam (1) Serdecznie Polecam, teoria za pierwszym zdana a jazdy za drugim razem.... Arek Polecam! (1) Gorąco polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem. W szczególności dziękuję... Krystian Polecam:) (1) Profesjonalna kadra, bardzo miła atmosfera i super dziewczyny w biurze! Iga Jestem bardzo zadowolony z tej szkoły jazdy (1) Polecam tą szkołę każdemu, który chce jak najszybciej zdać prawo jazdy A i... Karol Weronika - opinia (1) Bardzo dobra atmosfera, mili instruktorzy z humorem :) Weronika Akademia Dobrej Jazdy (1) Niezapomniane chwile przeżyte w gronie wspaniałych i profesjonalnych... Marcin Polecam ;D (1) Gorąco polecam ! Świetna atmosfera i profesjonalne podejście. Teoria... Kamila Rewelacyjna szkółka. Polecam z całego serca! (1) Przemiła atmosfera, wspaniali ludzie z ogromną cierpliwością do kursanta i... Dominika Polecam ! (1) Najlepsza szkoła jazdy ! Super atmosfera podczas wykładów z zakresu teorii... Paulina L. Akademia Dobrej Jazdy - najlepsza szkoła w Gdyni!!! (1) Super szkoła!!! Daria,Wiola,Marek no i mój instruktor Łukasz NAJLEPSZY W... Ania Świetna szkoła! Polecam (1) Dziękuję Panu Markowi, i Łukaszowi za naukę. Teoria i praktyka jest bardzo... Maks opinia :) (1) Dziekuje serdecznie Panu Markowi Kłos za wzorowe przygotowanie do egzaminu :)... Barbara Naczke Gorąco polecam !! (1) Jedna z przyczyn polecenia szkoły jest fakt, iż zdałem za pierwszym razem .... Szymon Akademia Dobrej Jazdy (1) Bardzo gorąco polecam szkołę wszystkim, którzy pragną dobrze i bezpiecznie... Magdalena Najlepsza szkoła w Gdyni ! Polecam w 100% (1) Przemiła atmosfera w szczególności chciałabym podziękować Darii gdyby nie ona... absolwentka szkoły polecam (1) Polecam bardzo gorąco , atmosfera rodzinna , wszystko szybko załatwione , z... Kamil K