Polecam! Najlepsza szkoła jazdy! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego że wybrałam Akademie Dobrej jazdy. Świetni i... Natalia Polecam w 100%, Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Szkoła godna polecenia. Bardzo mili pracownicy którzy wszystko wytłumaczą.... Tośka Zdecydowanie Najlepsza Szkoła Jazdy ! (1) Polecam z całego serca.Przemiła atmosfera, ogromna cierpliwość do kursanta i... Agnieszka
Genialna szkoła jazdy! (1) Profesjonalne podejście do klienta, instruktorzy potrafią wszystko świetnie... Krystian Pac Najlepsza szkoła! (1) Serdecznie polecam ADJ! A szczególnie Pana Łukasza. Pełen profesjonalizm,... Dominika Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy!!! (1) Miła i życzliwa atmosfera. Cały zespół bardzo pozytywnie nastawiony. Teoria... Magda Tanio i bezkonkurencyjnie!!! (1) Najlepsza szkoła w trójmieście!!! Z czystym sercem polecam ADJ. Teoria i... Kamila Super (1) Polecam w 100% Adj, w szczególności Pana Mariusza. Dziękuję za cierpliwość,... Agnieszka Polecam (1) Jak najbardziej z czystym sumieniem mogę polecić ADJ !!!!! Będę miło... Ola Najlepsza szkoła (1) Akademia dobrej jazdy ,najlepsza szkoła . Teoria i praktyka jest prowadzona... Pozytywna 100% - Profesjonalizmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Największym poparciem dla mojej bardzo wysokiej oceny jest fakt iż egzamin... Kamil Super (1) Rewelacja! Nauka jazdy tylko z ta szkola:) Profesjonalizm, cierpliwosc (w... Karolina Polecam!!! :) (1) Serdecznie polecam! Po 7 letniej przerwie, wielkim zwątpieniu po kursach w... Natalia Polecam wszystkim ADJ !!! (1) Polecam Najlepsza szkoła jazdy! Od samego początku w biurze jest miła... Michał Sz. Polecam! Tylko ADJ :D (1) Bardzo polecam tą szkółkę. Naprawdę świetna atmosfera , instruktorzy i cała... Angelika POLECAM!!! (1) Gorąco polecam ADJ pod każdym względem.Profesjonalna obsługa,dopasowanie... Jarek Magda - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy! Wspaniali ludzie instruktorzy, klimat i najważniejsze... Magda POLECAM! (1) Dziękuję za dobre przygotowanie do egzaminu! podczas jazdy miła i spokojna... Natalia Zawodostwo :) (1) Akademia Dobrej Jazdy...Naprawdę cieżko znaleźć jakiś minus. Szkoła... Dan Najlepsza szkoła ! :) (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem :) W ośrodku panuje przemiła atmosfera.... Monika T.