Bardzo dobra szkoła jazdy w Gdyni! (1) Do ADJ trafiłam przypadkiem, ale jak widać los dobrze mnie poprowadził. Kurs... Iza T. Najlepsza ze szkół! (1) Szczerze i bez skrępowania polecam Akademie Dobrej Jazdy wszystkim szukającym... Kamil Świetna szkoła! Polecam (1) Bardzo dobra szkoła, świetna atmosfera, zero stresu, profesjonalni... Ola
Najlepiej (1) Wybór Akademii Dobrej Jazdy to strzał w dziesiątkę, serio. ;) Nauka jazdy pod... Adriana Gorąco polecam! (1) Polecam! Świetna szkoła, super instruktorzy, którzy zawsze pomogą w potrzebie... Paulina ADJ to szkoła jazdy, w której chcą naprawdę nauczyć, a nie wyjeździć godziny. (1) W 2009 r. Próbowałam w innej szkole bezskutecznie zrobić prawko. Po 5 próbach... Maria Dorota Bardzo polecam!!! (1) Rozpocząłem przyspieszony kurs, powiem krótko: szybko, łatwo i przyjemnie.... Krzysiek Polecam (1) Rozpocząłem naukę w bardzo obleganym czasie, ale kurs poszedł szybko, a na... Pawel POLECAM (1) Świetna atmosfera, zero stresu, pełen profesjonalizm. Pani Daria niezawodna!... Ola Akademia PERFEKCYJNEJ Jazdy (1) Świetna szkółka, bardzo miła obsługa jeżeli chodzi o panią Darię z biura jak... Kamil POLECAM (1) Kurs spełnił wszystkie moje oczekiwania! Przede wszystkim zajęcia były... Jakub POLECAM ADJ (1) Bardzo dobra szkoła, Świetna Atmosfera i bardzo profesjonalni Instruktorzy... Oskar Rewelacja (1) Do ADJ trafiłam po nauce w innej szkółce w której nic oprócz stresu się nie... Agnieszka Polecam (1) Polecam wszystkim tą szkołę, szczególnie instruktora Pana Marka. Świetne... Fifi GORĄCO POLECAM!! (1) BARDZO polecam ADJ ! :D Przede wszystkim teoria, którą większość uważa za... Angelika K. Polecam serdecznie! (1) Miałam okazję zdobyć dużą wiedzę w wesołej atmosferze na wykładach, a jeszcze... Agnieszka Opinia. (1) Nie ma co się rozpisywać - Wszystko miło, profesjonalnie i często zabawnie =D... Kamil Polecam. Szkoła najlepsz z najlepszych. POLECAM!!! (1) Świetnie uczą teorii i praktycznej jazdy za kierownicą. Profesjonalna... Filip !!!!!!!! (1) Szkoła jest świetna ! Zasady i pomoc na wysokim poziomie i w przyjaznej... Agnieszka POLECAM!!!! (1) Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Kadra na wysokim... Dominika (kursantka)