szkoła na najwyższym poziomie :) (1) Polecam wszystkim Akademię Dobrej Jazdy. Super klimat, profesjonalna nauka.... Suna B. Rewelacja - zdałem bez problemu. (1) Poważne podejście i super poziom. Miałem trzech różnych instruktorów i każdy... Rafał Nitychoruk Polecam w 100%, najlepsza szkoła (1) Cała kadra miła, nauczanie rzetelne, przyjazne i idealnie przygotowują do... Oskar
W 100% polecam! (1) Dziękuję przede wszystkim Markowi za cierpliwość i zaangażowanie oraz... Ola F. ADJ NAJLEPSZA NA ŚWIECIE! !! (1) Chciałabym bardzo podziękować szkole za tak profesjonalne przygotowanie mnie... Klaudia P Serdecznie polecam! (1) W ośrodku jest wspaniała atmosfera. Wykłady są prowadzone bardzo zrozumiale i... Kinga Bez dwoch zdań najlepsza szkoła jazdy! Gorąco polecam! (1) Egzamin teorytyczny jak i praktyczny zaliczony za 1 podejściem. Tylko dzięki... Karol Najlepsza szkola jazdy !!! (1) Polecam najlepsza szkole jazdy !!! Akademia dobrej jazdy to znakomite... Karol w trójmieście napewno najlepsza szkoła (1) Przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii i polecam. Violka, Daria,... Alicja Polecam (1) Polecam ADJ, a w szczególności instruktora p. Marka. Po ukończonym kursie w... Julaa Lepszej szkoły nie znajdziecie !!!! (1) Witam.Razem z siostrą Olą.H poszłyśmy na kurs prawa jazdy.Siostra wybrała... Kasia G Zdane ! (1) Bardzo dziękuję Akademii dobrej jazdy za wspaniałą przygodę, zdobyte... Luiza Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście (1) Polecam z całego serca. Jeździłem z Markiem,który ma świetne podejście do... ks Polecam !!! (1) Do zapisania się na kurs namówiła mnie koleżanka za co jestem jej bardzo... Magda szczerze polecam!!! (1) Skorzystałam z tej szkoły bo słyszałam, że jest świetna i nie zawiodłam się.... Ola H Polecam! (1) Nie będę za bardzo słodzić, bo ktoś może pomyśleć, że właściciele sami sobie... mz Bardzo dobra szkoła (1) Akademię Dobrej Jazdy poleciło mi kilka osób i z czystym sumieniem sam... Piotr Polecam! :) (1) Po przeczytaniu poprzednich komentarzy chyba nie trzeba nic wiecej dodawać :)... Agata J. Super szkoła (1) Super szkoła, polecam każdemu ! Kurs zrobiłem w dwa miesiące, wykłady z... Damian Pałyga najlepsza szkola jazdy w trojmiescie! (1) Pan Marek jest najlepszym nauczycielem pod sloncem!!!! Jazdy z Panem Markiem... klaudia kolakowska