gorąco polecam! (1) Rewelacyjna szkoła z doskonałą kadrą, szczególnie Pan Marek, który jest... Kasia NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY W GDYNI!!! (1) Akademię Dobrej Jazdy wybrałam przypadkiem: ładne logo i blisko dworca:) Co... Ola K. POLECAM !! (1) Szkóła baaaardzo doobra! Ludzie wspaniali. Atmosfera przesympatyczna... Kasia
Znakomita szkoła! (1) Polecam wszystkim Akademie dobrej jazdy! Profesjonalne szkolenia na kierowce... Sopocianin Najlepiej! (1) Znalezione przypadkiem a trafione w dziesiątkę! To właśnie Akademia Dobrej... Gosia Dominik Petelski - opinia (1) Polecam Wszystkim, którzy chcą uporać się z prawem jazdy :) Sam trafiłem do... Dominik Petelski Bardzo polecam (1) Serdecznie polecam ADJ. 100% zaangażowania instruktorów ,bardzo fajna... Renia Bardzo polecam (1) Zdałam egzamin na prawo jazdy!!! A to, że zdałam zawdzięczam Akademii Dobrej... Łucja Jestem zachwycona!!!! (1) Wczoraj ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!! Bez problemu !!!. Aż byłam zdziwiona, że... Gosia Polecam ! (1) Serdecznie polecam ADJ ze względu na profesjonalizm i dobre podejście. W... Monika BARDZO POLECAM !!!!! (1) Super kontakt z instruktoreM. Mozliwosc dopasowania godzin. Bardzo dobra... Mike natalia - opinia (1) POLECAM serdecznie Akademie,miałam przyjemność jeździć z instruktorem... natalia Innej szkoly bym nie wybrał ;) (1) Bardzo gorąco polecam obsługa świetna klimat zarabisty watpię ze gdzie... Miłosz Super! (1) Dzięki tej szkółce egzamin praktyczny zdałem za 1 razem. Widać, że wszyscy... Dawid Wielki Pozytyw (1) jak najbardziej polecam. Instruktor Marek bardzo dobrze przygotowuje do... Szczepan wspaniala szloka jazdy!!!! (1) Od dawna marzylem o prawie jazdy. Dlugo zastanawialem sie nad odpowiednia... Patryk Zdane za pierwszym razem (1) Przed przystąpieniem do nauki w Akademii Dobrej Jazdy nie miałem żadnych... Krzysiek W Akademia Dobrej Jazdy (1) Polecam tą szkołę jazdy, nauczyli mnie wszystkiego żeby zdać prawko,... Karol M ADJ -szkoła top 10 :D ! (1) O ADJ dowiedziałam się z polecenia mojej poprzedniej szkoły jazdy jak również... Malwina Klimowicz I o to chodzi. (1) 100% zaangażowania instruktorów, luźna atmosfera zarówno w biurze, na... Albert Zaręba