POLECAM!! (1) Polecam AKADEMIĘ DOBREJ JAZDY wszystkim tym , którzy chcieliby w miłej i... Weronika P Najlepsza Szkoła Jazdy w Gdyni! (1) Najlepsza szkoła do jakiej możecie iść to właśnie ta Akademia Dobrej... SyLwEk Polecam !!! (1) Jak w nagłówku - profesjonalne szkolenie, miła obsługa w biurze oraz... Wojtek
Szkoła na 6 :) !! (1) Witam wszystkich zainteresowanych opiniami o Szkółce dobrej jazdy w Gdyni. W... Ilona ADJ (1) Bardzo polecam Akademie Dobrej Jazdy. Do lepszej szkoly nie moglam trafic!... Kasia POLECAM! (1) Polecam wszystkim Akademię Dobrej Jazdy. Profesjonalne podejście do kursanta,... Sylwia Gwarancja sukcesu! :) (1) Dwa miesiące temu, po kursie w innej szkole i długiej przerwie zaczynałam... Asia- Gdynia Polecam! (1) Polecam Akademię Dobrej Jazdy każdemu! Bardzo praktyczne podejście,uczą nie... Agnieszka Marcelina - opinia (1) Świetna szkoła jazdy! Dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego i... Marcelina Wiola R. - opinia (1) SERDECZNE podziękowania dla ADJ a przede wszystkim dla Mariusza Madyńskiego... Wiola R. Akademia Dobrej Jazdy - (2) Dzięki Akademii i wkładowi jej pracowników dziś witam się z wami, jako nowy... Daniel K. Super szkoła! (1) Chodziłam na kurs w innej szkole, w Sopocie, ale po dwóch niezdanych... Zuza Sztuka tkwi nie tylko w posiadaniu wiedzy o czymś, ale także w przekazywaniu jej (1) Akademia Dobrej Jazdy jest najlepszą szkołą w Gdyni. Sympatyczna atmosfera i... Magdalena Wiśniewska POLECAM AKADEMIE DOBREJ JAZDY (1) Polecam serdecznie Akademię Dobrej Jazdy ! Bardzo szybko i sprawnie,... Dorian Pełna profeska! (1) Chciałam polecić wszystkim przyszłym kierowcom naukę w tej szkole.... Sylwia Polecam !!! (1) Polecam ADJ. Wykwalifikowani instruktorzy, a w szczególności polecam Pana... Wiktoria POLECAM (1) Polecam serdecznie ADJ. Wykwalifikowani instruktorzy, przede wszystkim... J Świetnie.!! (1) Kurs zaczynałam dwa lata temu w innej szkole, a po paru niepowodzeniach... Ola Najlepiej (1) ADJ to wysoki poziom nauczania, pełna elastyczność i dostępność instruktorów... Monika polecam (1) Bardzo sympatyczna obsługa na recepcji. Dziękuję bardzo i polecam instruktora... Paulina