POLECAM! (1) Najlepsza szkoła w Gdyni! Szczerze polecam. Dziękuję całej akademii za... Jakub NAJLEPSZA SZKOŁA (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Dziękuje Pani Darii która do samego... Wojtek szczerze polecam :) (1) Szczerze polecam gdyż nie ma lepszej szkoły w Trójmieście zdałam bo to chyba... Wiki
ADJ gorąco polecam!! (1) Obsługa przesympatyczna! Bardzo wysoki poziom nauczania teoretyczny jak i... Jakub Polecam! (1) Obsługa w biurze bardzo miła, a instruktorzy przesympatyczni. Wysoki poziom... Magda Polecam!! (1) Bardzo rzetelna i uczciwa obsługa. Prowadzący nastawieni na przekazanie... Dorota Najlepsza szkółka w trójmieście (1) Akademia dobrej jazdy jest według mnie najlepszą szkołą prawa jazdy w gdyni i... Necel Piotr Kamil - opinia (1) Dziękuję bardzo Akademii Dobrej Jazdy za świetne przygotowanie mnie do... Kamil świetna szkoła (1) Bardzo dobra szkoła, która pomogła mi w zdobyciu prawka. Bardzo miła obsluga... Łukasz Najlepsza szkoła na pomorzu ! (1) Bardzo miła obsługa, wysoki poziom nauczania, przemili instruktorzy, którzy... Klaudia Nawrowska Świetna szkoła (1) Instruktor zaangażowany, wychwytuje dużo błędów, dzięki czemu można poprawić... Małgosia POLECAM!!! (1) Zdecydowanie polecam Akademię Dobrej Jazdy. Idąc na kurs nie wierzyłam że... Aleksandra O. Najlepsza szkoła gorąco polecam;p (1) Akademia dobrej jazdy to najlepsza szkoła, do której mogłam trafić. genialna... JOANNA W Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolony z całego kursu. Instruktor (Mariusz Madyński)... Sebastian Polecam, bo warto! (1) Naukę rozpoczęłam półtora roku temu w innej szkole – niestety bez... Anna Monika Gawęcka - opinia (1) Najlepsza Szkoła na Pomorzu :) Bardzo dziękuje i pozdrawiam Pana Marka... Monika Gawęcka Fantastyczna szkoła! (1) Akademia jest to doskonały wybór! Prze fantastyczna obsługa. Przyjazna... anonim Najlepsza szkoła (1) Polecam tę szkołę.Wszystko na wysokim poziomie.Obsługa w biurze miła i... Kasia Z. Najlepsza szkoła (1) Polecam tę szkołę.Wszystko na wysokim poziomie.Obsługa w biurze miła i... Kasia Z. Akademia Dobrej Jazdy najlepsza! (1) Gorąco polecam tę szkołę. Bardzo pomocna obsługa. Nauka na wysokim poziomie.... Kinga K.