na plus (1) Wszystkie kryteria oceniam na najwyższą notę. Wszystko przeprowadzone... PL Polecam (1) Atmosfera świetna, kompetentni instruktorzy z poczuciem humoru. Co tu... Maciej Polecam każdemu ! Dzięki ADJ zdałam za pierwszym razem ! (1) Polecem polecam polecam ! Zdałam za pierwszym razem ! W szczególnosci... Kasia
Wybór ADJ - to dobrze podjęta decyzja! (1) Jestem absolwentką Akademii Dobrej Jazdy. Oceny na forum mówią same za... Małgorzata Bardzo dobra Akademia (1) Naprawdę bardzo bardzo bardzo dobra szkółka. Byłem zaskoczony podejściem do... Łukasz Czapp Świetna szkołą (1) Naprawdę polecam szkołę ADJ, wykłady nigdy nie były nudne tak samo jak i... Kajetan Omernik Polecam (1) Świetna szkoła jazdy, godna polecenia. Praktyczną część kursu wyjeździłam z... Monia Zagrozenie na drodze (3) Jesli jezdzicie tak samo jak uczycie to mam duze watpliwosci.... samuraj Polecam, bardzo dobra szkoła :) (2) Polecam, bardzo dobra szkoła :) Krzysztof PRAWO JAZDY PO 50 - tce !!! (6) Jestem żywym dowodem, że prawo jazdy można zdobyć w każdym wieku. Mam 57 lat... Anka Nic dodać nic ująć. (3) Długo wahałem się jaką szkołę wybrać. W końcu znajoma poleciła ADJ. I teraz... Andrzej Tomek - opinia (1) Szczerze polecam ADJ! Po kilku porażkach na egzaminie postanowiłem zmienić... Tomek Alicja D. - opinia (1) Polecam ADJ, a szczególnie instruktora Pana Mariusza Madejskiego. Był to mój... Alicja D. Najlepsza szkoła w Trójmieście !!! (1) W końcu nadszedł mój szczęśliwy dzień w którym na kartce papieru zobaczyłam... Weronika POLECAM!!! (1) Do ADJ zapisałam się na "dokształt" po dwóch niezdanych egzaminach. Tych... Marysia F. Bardzo polecam :) (1) Bardzo polecam instruktora Mariusza Madyńskiego, wystarczyło kilka godzin... Natalia z ADJ niemożliwe jest nie zdać!!!! (1) Szukasz szkoły, w której każda złotówka będzie dobrze wydana? DOBRZE... Emila POLECAM!!! (1) Super szkoła! Nowy egzamin teoretyczny, o którym tyle złego słychać, zdany... Kuba POLECAM ! (1) Akademia Dobrej Jazdy to najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić!... Anna M Jesteście najlepsi! POLECAM!! (1) W sumie najlepsi to jeszcze mało powiedziane. Kończąc naukę w tej szkolę... Anna K.