Polecam :) (1) Wspaniała szkoła, wspaniali ludzie ( w szczególności Pan Marek i Pan... Angelika Brzozowska Wynik egzaminu Pozytywny! (1) Zdałam za pierwszym razem ! 20 marca 2013 w Gdyni. Nadal jestem zaskoczona.... Monika Karolina - opinia (1) Po dwóch nieudanych próbach i kursie w innej szkole w końcu udało mi się-... Karolina
POLECAM!!! (1) Zdałam Wkońcu zdałam po wielu trudach i zżartych nerwach.Z czystym sumieniem... Patrycja z pełną świadomością polecam:))) (1) Akademia Dobrej Jazdy- myślę, że nazwa bardzo trafiona!!! Wszystkim, którzy... Karolina Polecam!!! (1) Wczoraj zdałem egzamin praktyczny na prawo jazdy. Przyszedłem z innej szkoły... Przemek Polecam z całym przekonaniem! (1) POLECAM Pana Marka Kłosa - profesora nauki jazdy, instruktora na szóstkę, z... Irena NAJLEPSZA SZKOŁA NAUKI JAZDY W TRÓJMIEŚCIE (1) Dzięki Akademii Dobrej Jazdy przy ul. Starowiejskiej 37/1 w Gdyni! W dniu... Andrzej Z. Gorąco polecam !! (1) Wszystkim serdecznie polecam! Bardzo fajna szkoła i super podejście do... Oliwia Polecam. (1) Wszystkim przyszłym kierowcom polecam tę szkołę nauki jazdy oraz instruktorów... Monika K. ADJ - najlepsza szkoła! (1) Z ADJ nie ma co się bać prawa jazdy, nauczą od A do Z wszystkiego! Największe... Joanna P. Szczerze POLECAM! (1) Jeśli chcecie nauczyć się świadomie jeździć - gorąco polecam tę Akademię. Po... Ilona Polecam gorąco (1) Polecam Gorąco Pana Macieja Głouszek tel. 531 851 851 i AKADEMIE DOBREJ... Wiktoria Polecam :) (1) Po 3 nieudanych egzaminach i okolo 40h jazd w 1 ze szkol w Rumi zdecydowalem... Tomek Polecam każdemu! (1) Do Akademii Dobrej Jazdy trafiłam za pośrednictwem mojego chłopaka. Nie... Joanna Zaje... fajna Akademia (1) Polecam wszystkim którzy chcą zdawać prawko. Pełna profeska. Ja dziś miałem... Krzysztof Polecam w 100% (1) Pierwsza szkoła jazdy do której chodziłam to Artex w Wejherowie, niestety,... Joanna POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Polecam ! Po doświadczeniach w innych szkołach, trafiłam do ADJ. Pan Marek... Natalia POLECAM!!! (1) Nie żałuję, ze wybrałam tą szkołę. To najlepszy wybór jakiego dokonałam.... Rozalia J. polecam (1) Szczerze polecam szkołę ADJ.Po wielu ,wielu trudach udało mi się dobrnąc do... ania