Polecam :) (1) Akademię Dobrej Jazdy mogę polecić z czystym sumieniem! Najlepsza szkoła w... Kasia Zdecydowanie polecam!!!! (1) SUPER!!!W końcu zdałam po wielu trudach i nerwach.Jeszcze dziś nie mogę w to... Agnieszka Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła, która ma całkowite inne podejście od innych. Zamiast uczyć... Patryk
Polecam!!! (1) Bardzo polecam! Instruktorzy są wspaniali a atmosfera przyjazna. Szczególnie... Katarzyna L. POLECAM !!!! (2) Co tu duzo pisać, super instruktorzy, super klimat, ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM... Tomek R. POLECAM !! (1) Bardzo Dziekuje za wspaniala atmosfere i przygotowanie do egzaminu.... Michał Marcjanik Polecam! (1) Trafiłam do nich przez koleżankę, po trzech oblanych egzaminach. Myślałam,że... Paulina H. Dominika Grr. - opinia (1) Trafiłam tu przez pocztę pantoflową i ani razu nie żałowałam! Juz po... Dominika Grr. Jesteście najlepsi (1) Najlepsza szkoła jazdy. Wybierając ADJ już tu miałam wiele szczęścia. Wykłady... Ewa NAJLEPSZA!!!!!!!!!!! (1) Zdecydowanie polecam Akademię Dobrej Jazdy. Bardzo mila i sympatyczna... Ewa. D Rządzicie!!! (1) Najlepsza reklama na świecie: poczta pantoflowa:D co świadczy o tym, że nie... Magda Zdecydowanie polecam (1) Do ADJ trafiłam sugerując się opiniami z inernetu które są jak najbardziej... Justyna K. Jesteście najlepsi :) (1) Akademia Dobrej Jazdy tu się uczą jeździć Gwiazdy :) Wszyscy mówili że to nie... Agnieszka P. ADJ (1) Do ADJ trafiłam dzieki mojej koleżance. Przemiła Pani Daria przywitała mnie z... Oktawia B. Pełna Profeska (1) Trafiłem tam z przypadku na dodatkowe jazdy po nieudanych próbach zdania... Tomasz G. Polecam (1) Najlepszy OSK z jakim miałem styczność. Trafiłem do nich po kilkuletniej... Pabrjano Polecam :) (1) Z Akademią Dobrej Jazdy niemożliwe staje się możliwe :) kiedy po raz pierwszy... Ula SUPER (1) Zdecydowanie polecam !!!!! Ewa POLECAM (1) Po kursie w innej szkole, jazdach z dwoma instruktorami i trzech nie zdanych... Sylwia Polecam (1) Znakomita szkoła jazdy, profesjonalne nauczanie Macka i Marka na wykladach... Mateusz K