Polecam ! (1) Serdecznie polecam Akademię Dobrej Jazdy, świetne przygotowanie zarówno... Marysia POLECAM! (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę! Wykłady są prowadzone w sposób ciekawy i... Urszula Taube :) (1) To był rok pełen nerwów i stresu...ale dla mojego instruktora Marka:) Bardzo... Kamila S.
Znakomita szkoła! (1) Pani w sekretariacie wyśmienita, Prowadzenie wykładów teoretycznych... Paweł K. Polecam (1) Dziękuję panu Mariuszowi Madyńskiemu za wspaniałe przygotowanie do egzaminu,... Damian Kunikowski Szczerze polecam! (1) Polecam ADJ, świetna szkoła, przyjazna atmosfera no i oczywiście super kadra!... Asia rewelacja!!!!! pełen profesjonalizm, doskonałe przygotowanie do egzaminu (1) Świetna szkoła. Pełen profesjonalizm instruktorów. Cierpliwi, stwarzają miłą... Ola Polecam w 100% (1) Do ADJ trafilam przypadkiem, kurs robilam w Gdansku, ale egazmin z roznych... Ania K. Szczerze polecam Akademię Dobrej Jazdy!!!! (1) Podstawowy kurs robiłam w innej szkole. Poprzedni instruktorzy zniechęcili... Kasia K. NAJLEPSZA SZKOŁA PRAWA JAZDY NA CAŁYM ŚWIECIE !!!!!!!!! (1) Chciałabym podziękować z całego serca Szkółce Akademii Dobrej Jazdy za... Alicja H. Serdecznie Polecam ADJ !!! (1) Serdecznie polecam wszystkim przyszłym kierowcom Akademie Dobrej Jazdy.... Adrian Ziemann :) (1) Do Akademii trafiłam dzięki córce Pana Mariusza :), to ona poleciła mi tą... Natalia ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Podstawowy kurs robiłam w OSK Jurkiewicz. Niestety trafiłam na nieciekawą... Marlena ŚWIETNA SZKOŁA (1) Akademię Dobrej Jazdy poleciła mi koleżanka i jestem jej za to wdzięczna.... Weronika Sz. Kamil P - opinia (1) Nauka teoretyczna jak i sama praktyka na bardzo wysokim i profesjonalnym... Kamil P Najlepsza szkoła w Polsce ! (1) W poniedziałek udało mi się zdać egzamin teoretyczny jak i praktyczny za... Dawid B. Polecam ! (1) W dniu wczorajszym udało mi sie zdać prawo jazdy. Przyznam że nie było... paula Akademia Dobrej Jazdy - Wybór jest tylko jeden! (1) To prawdopodobnie najlepsza szkoła na świecie! Wysoki poziom nauczania,... Bartosz NAJLEPSZA W GDYNI!!! (1) Moja przygoda z prawkiem ciągnęła się aż 5 lat. Byłam zrezygnowana, myślałam... ewa Serdecznie POLECAM!! (1) Wiele się nauczyłam, instruktor dba o rozwój i postępy swojego kursanta!... K.