Podstawowy kurs robiłam w innej szkole. Poprzedni instruktorzy zniechęcili mnie do jeżdżenia i sprawili, że jazda samochodem w ogóle nie kojarzyła mi się z przyjemnością, dlatego moja przygoda z prawkiem trwała aż 7 lat. Kiedy po raz kolejny szukałam OSK byłam zaskoczona ilością pozytywnych opinii o ADJ. Postanowiłam więc sama to sprawdzić. ADJ zasługuje na wszystkie pozytywne opinie! Maciek jest pozytywnie nastawiony do kursanta, cierpliwy, wyrozumiały. Wychwytuje wszystkie błędy i tłumaczy. Jest wymagający ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Podtrzymywał na duchu kiedy panicznie bałam się prowadzić. Motywował i wierzył we mnie kiedy ja twierdziłam, że nie dam rady. ADJ to także dobra lokalizacja i przystępne ceny. Elastyczność jeśli chodzi o terminy jazd jest dużą zaletą dla osoby uczącej się i pracującej. Nigdy nie zdarzyło się, żeby godzina jazdy była z jakichś powodów skracana. Polecam w 100% wszystkim!!! Wczoraj zdałam prawko ale będzie mi brakowało godzin spędzonych w fotelu białej toyoty w towarzystwie Maćka. Sam egzaminator powiedział, że widać, że miałam dobrego instruktora!!!

Maciek jesteś wielki!
Dziękuję!!