PRAWO JAZDY PO 50 - tce !!!

Jestem żywym dowodem, że prawo jazdy można zdobyć w każdym wieku. Mam 57 lat i 21.06.2013 r. zdałam egzamin. Nigdy nie myślałam, że będę siedziała za kierownicą,a jednak okazało się to możliwe. Mam teraz komu dziękować. Bardzo dziękuję panu Grzesiowi za indywidualne i profesjonalne podejście, za cierpliwość i wyrozumiałość,za pomoc przy pokonywaniu lęków. Panu Tomkowi za "szlifowanie" techniki jazdy przed egzaminem. Markowi i Maćkowi za ciekawe wykłady i dobry humor, pani Darii za piękny uśmiech i życzliwość ......Przypomniało mi się,że przed egzaminem byłem na trójmiejskiej obwodnicy i jechałam 120 na godzinę pod bacznym okiem Marka.....Niezapomniane wrażenia!!! Teraz czekam na prawo jazdy i będę jeździć, samochód dostałam " w spadku" od córki. GORĄCO POLECAM AKADEMIĘ DOBREJ JAZDY, RÓWNIEŻ PO 50 - tce !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: PRAWO JAZDY PO 50 - tce !!!

Jazda to tam jest ALE PODOBNO BEZ TRZYMANKI ! Szaleństwa instruktorów, podwójne ciągłe, wyprzedzanie pod górkę i wymuszanie pierwszeństwa. Dobrze, że jesteś jeszcze "żywym" przykładem, bo z nimi to się może różnie skończyć.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź dla "Przestrogi"! Nie wiem kim jesteś, ale życzliwym człowiekiem na pewno nie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 33

Ciekawe że też jeszcze nie znudziło im się zachwalanie samych siebie ? Autoreklama to chyba podstawowa działalność tej szkoły. Trzeba uważać bo ludzie pomyślą, że faktycznie tyle osób się tu wpisuje bo nie wytrzymują z zachwytu :)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram chyba sami piszą te opinie, bo jakoś dziwnie się składa, że kursanci nie oceniają przystępności cen, wyposażenia np. w 7 opiniach z rzędu. Każdy zachwala panią D. pana Marka i pana Maćka!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty sądzisz, że "chyba" piszą sami. Ja jestem przekonana, że tak niestety jest. :/
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0