Najlepsza szkoła
Polecam tę szkołę.Wszystko na wysokim poziomie.Obsługa w biurze miła i kompetentna. Można było przyjść z każdym problemem i zawsze uzyskiwało się pomoc.Zajęcia teoretyczne ciekawe i bez przynudzania.Instruktorzy są wymagający i kompetentni ale mimo to bardzo mili.Potrafią nauczyć wszystkiego co potem jest wymagane na egzaminie.Moja przygoda z prawkiem zaczęła się w innej szkole, ale dopiero tutaj nauczyli mnie jeździć i czerpać z tego radość.Pokazali,że można uczyć się w miłej atmosferze. Instruktor z pierwszej szkoły(OSK z Gdańska- 0becnie szkoła już nie istnieje) powiedział mi,że nie nadaje się na kierowcę i powinnam sobie dać z tym spokój.Do tej szkoły szłam pełna obaw czy w ogóle kiedyś nauczę się jeździć tak,żeby zdać egzamin.Wczoraj zdałam egzamin i dziękuję wszystkim instruktorom którzy ze mną jeździli (panu Tadeuszowi , Markowi, Grzesiowi, Tomkowi, Maćkowi) i Darii z biura(zawsze służyła radą lub pocieszeniem kiedy było trzeba). Największe podziękowania należą się Maćkowi bo to on jeździł ze mną najdłużej, wspierał, motywował i sprawił,że się nie poddałam tylko walczyłam do końca.Z czystym sumieniem polecam.Instruktorom zależy na tym by ich kursanci jak najszybciej zdali.