Świetna szkoła prawa jazdy :) (1) Bardzo polecam powyższą szkołę jazdy! Zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny... Gosia Godna polecenia (1) Zdecydowanie polecam! - Indywidualne podejście do kursantów, - możliwość... Karolina Naprawdę godna polecenia (1) Świetne przygotowanie do egzaminów, zdane za pierwszym. Polecam! :) Miłosz
Skutecznie i zgodnie z potrzebami klienta (1) Do ADJ trafiłam przez kolegę, czyli już polecenia. Nie rozczarowałam się -... Świeżo upieczony kierowca JUSTYN Wspaniała szkoła jazdy !!! (1) Serdecznie polecam wszystkim ADJ. Cudowna, ciepła atmosfera, ale przede... Monika 100% polecam :) (1) Moje doswiadczenie z ADJ trwalo dluzej niz zwykle (kilka lat z dluzszymi... Martyna Sajko-Niedzwiedz Polecam ! Przygotują Cię na 100PRO!%% (1) Wykupiłem 20h jazd u P. Marka i efekt niesamowity juz po pierwszych jazdach.... Michal Polecam Akademię!!! (1) Akademia Dobrej Jazdy jest szkołą na wysokim poziomie a szczególnie dziękuję... Krzysztof Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Bardzo dobrzy instruktorzy. Godziny łatwe do ustalenia. Zdałem egzamin za... Krzysztof Tabeau Najlepsza szkoła jazdy! 😃 (1) Szczerze polecam Akademię Dobrej Jazdy ! Indywidualne podejście do kursanta,... Ewelina Bańka Bardzo dobra szkoła! (1) Profesjonalne podejście do klienta. Miła, ciepła atmosfera. Pan Marek... Oliwia POLECAM (1) Gorąco polecam!! Super atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Aneta Pozytywnie (1) Wielki plus dla gościa od pierwszej pomocy, bo mało kto go wspomina. Daria -... Żaba Zdane! (1) Po 7 latach ponownie podeszłam do egzaminu i zdałam przy pierwszym podejściu.... Ania Zdecydowanie polecam (1) Szkółka genialna. Elastyczne godziny, przesympatyczna atmosfera niezależnie... Weronika Polecam Akademię Dobrej Jazdy (1) jeżeli szukasz kursu, w trakcie którego opanujesz i wiedzę i umiejętności... Agata Całościowy pakiet - najlepsza szkółka z najlepszym instryktorem (1) Gorąco polecam! Przemiła atmosfera i profesjonalne podejście.Wzorowe... Dominika B. Najlepsza szkółka w Trójmieście! (1) W 100% mogę polecić tę szkółkę! Jazda to sama przyjemność, super atmosfera,... Weronika BARDZO POLECAM M.CH (1) Bardzo fajne podejscie do nauki jazdy. Wspaniali instruktorzy. Szybko i... Mateusz Ewa Cz (1) Polecam Ośrodek. Jazdy z panem Markiem to sama przyjemność! Genialny... Ewa