Polecam, najlepsza szkoła jazdy! (1) Żadnych problemów z dokumentami, w biurze wszystko dokładnie wytłumaczone co,... Marta Bardzo dobra szkoła (1) Polecam Pana Łukasza Kaszubę-bardzo dobry instruktor- opanowany,spokojny;... Daria Praktyka (1) Polecam z całego serca te szkole jazdy, w szczególności Marka Klosa, dziękuje... Angelika
Super (1) Szkola godna polecenia, a mam z czym porównać. Od czerwca jeżdżę i czuje sie... Anna POLECAM!! (1) Szczerze POLECAM Akademie Dobrej Jazdy. Świetni instruktorzy, miła atmosfera... Patrycja Serdecznie polecam (1) Wybór akademii dobrej jazdy to był strzał w dziesiątkę. Idealne podejście do... Dawid Serdecznie polecam! (1) Nauka jazdy samochodem w Akademii Dobrej Jazdy to czysta przyjemność! Miła... Małgoś Zdecydowanie polecam! (1) Godziny wyjeżdżone w 2 tygodnie. Idą na rękę z godzinami. Miąłem możliwość... Piotr Karasiński Świetna szkoła jazdy (1) Szkoła godna polecenia.Kurs teoretyczny przebiegł sprawnie.Kurs praktyczny... Andrzej W Najlepsza szkoła (1) Polecam z całego serca wszystko zdane za 1 razem :) Maciej Polecam najlepszą szkołe w Gdyni (1) Bardzo serdecznie polecam ADJ, instruktorzy bardzo profesjonalni, miła... Michał Z całą pewnością polecam:) (1) Z przyjemnością polecam Akademię Dobrej Jazdy:) Wspaniała atmosfera,świetne... Natalia Najlepsza szkoła jazdy! Instruktor Pan Marek najlepszy z najlepszych! (1) Świetne podejście Pana Marka do kursantów. Pan Marek wydaje konkretne... Agnieszka Biernacka Opinia (1) Miła atfosatmosfera i skuteczne nauczanie. Polecam serdecznie. Patrycja Profesjonaliści, zero krzyków, miła atmosfera :) (1) Świetna szkoła, wspaniali instruktorzy przygotowują ludzi bezstresowo... Rafał Kaniowski Spróbujcie a będziecie zadowoleni (1) Co tu wiele pisać, ja nie żałuję że wybrałem tą szkołę. Pan Marek z****iście... Nowicki Adam :) (1) Na plus bardzo duża elastyczność dobierania godzin i kontakt, nigdy nie było... Fokusmok Najlepsza szkoła w Trójmieście! (1) Serdecznie polecam Akademię Dobrej Jazdy. Szkoła ta profesjonalnie podchodzi... Monika B. Gorąco polecam! (1) Fantastyczna kadra, przyjaźnie nastawiona do kursantów! Miła i bezstresowa... Kinga Zdałam za 1 razem! (1) Z przyjemnością mogę polecić szkółkę Akademia Dobrej Jazdy! Dodatkowe... Weronika