Świetna nauka (1) teoria była ciekawa i nie nudziła, a jazdy to przyjemność polecam :) Ala Polecam! (1) Serdecznie polecam każdemu. Wykłady są prowadzone bardzo ciekawie i... Dominika Polecam (1) Polecam zarowno pana Marka, z ktorym sejezdzilem wiekszosc kursu jak i... Jacek
Najlepsza szkoła (1) bardzo polecam:) Magdalena Egzamin zdany za 1 razem (1) Dzisiaj rano miałem egzamin praktyczny i udało się zdać za pierwszym razem !... Mateusz Gajewski Kompetencje i świetna atmosfera!! (1) Bardzo polecam. Kurs teoretyczny online - dogodny dostęp do nauki dla... Hania K. Pierwsze podejście (1) Świetne przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne. Polecam instruktora... Adrian Zdałam! (1) Jestem trudnym przypadkiem, a jednak pod opieką Marka Klosa i jego... Ada G. Najlepsza szkółka! (1) Najlepsza szkoła w Gdyni! Miła atmosfera na zajęciach teoretycznych, jak i... Monika Polecam (1) Serdecznie polecam Akademię Dobrej Jazdy za profesjonalizm, a także... Jaśmina Najlepszy wybór! (1) Trudno jest nie polecić tej szkoły wszystkim swoim znajomym oraz każdemu kto... Sebastian Cz. Bardzo Polecam !!! (1) Polecam Szkółkę każdemu , wzorowe przygotowanie przez instruktorów ,... Oliwia Polecam !!!!! (1) Przygodę z prawem jazdy zaczęłam wiele lat temu, wtedy nie wyszło, więc... Iwona M. Polecam ! (1) Świetna szkoła ☺️ Pan instruktor sprawił, że przestałam się bać jeździć no i... Agnieszka M. Polecam Akademię Dobrej Jazdy (1) Dodatkowe jazdy z Panem Markiem przyczyniły się do zdania egzaminu za... Jacek Super szkoła! (1) Polecam każdemu tę szkołę! BARDZO przystępna cenowo, wykłady prowadzone w... Anna Bareła polecam (1) Najlepsza szkółka jazdy polecam mili ludzie tam pracują I dobrze... Rz.Sebastian Gwarantowany sukces !!! (1) Byłem uczestnikiem kursu jestem bardzo zadowolony, pełen profesjonalizm.... Karol Matuszewski Bardzo polecam! (1) Jeśli chcesz szybko i bezproblemowo a przede wszystkim w dobrym towarzystwie... Klaudia Polecam! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Wspaniali i cierpliwi instruktorzy i fajny klimat,... Kinga