Zarąbiście.. (1) Wszystko na jak największy plus!!! Obsługa po prostu MEGA w szczególności Pan... Super zaskoczony Obsługa do wymiany! (1) Spoko miejsce, kręgle, bilard- wszystko ok. Obsługa dramat, obrażona, że... klient Zniesmaczona - opinia (1) Klimat ogólnie rzecz biorąc przyjemny,obsługi torów do kręgli niestety zbyt... Zniesmaczona
niezadowoleni - opinia (1) bardzo slaba i nie mila obsluga, przypalone dania,gra w kregle zakonczyla sie... niezadowoleni MIEJSCE GODNE POLECENIA (3) Serdecznie dziękuję obsłudze z Panem Oskarem na czele a jednocześnie... Bardzo zadowolona Klientka, TRAGICZNA obsługa. (1) Tragiczna obsługa. Ze znajomymi zamówiliśmy parę piwek, a później domówiliśmy... Piotr Wesołowski Zachecamy !!!! (2) Jako zwiedzajacy z krakowa trafiliśmy przypadkiem do tej kregielni i bylismy... Karolina Sprzęt wymaga kalibracji lub przeglądu (1) Zacinający się tor, wielokrotnie zgłaszany fakt obsłudze - straciliśmy ponad... silhouetto Nie polecam (1) Nie polecam tego miejsca bo: 1. Oszukują na barze. W menu jest napisane 40... Seba Obsłyga MK Bowling za karę pracuje? (1) Wyposażenie całkiem ok i na tym kończą się zalety tego miejsca. Reszta to... Sabi Nie polecam (1) Na wstępie zostałem przywitany przez jednego z panów pracującego przy... PMC Skandaliczna obsługa (2) Wczoraj dnia 12.04.2014 byłem wraz z czwórką znajomych na piwku w MK Bowling.... Adi Nie polecam obsługi przy barze !!! (1) Witam serdecznie, Często bywam w MK BOWLING, ale coraz częściej, jestem... Sandra Wszystko fajnie (2) Fajna kręgielnia połączona z klubem. Graliśmy dwie godzinki i wszystko... klient Kręgielnia OK (1) Kręgielnia duża i fajna. Kosmos do potańczenia. Obsługa bardzo miła, wszyscy... Klient Niekompetencja !!!!! włąściciele zmieńcie Kierownika na inną osobę (8) Zdecydowanie odradzamy to miejsce, bo to jak zostaliśmy potraktowani jest po... Meja Pierwsze wrazenia... srednio (2) Miejsce i klimat bardzo ciekawe, bylismy w sobote wieczorem z rezerwacja na 2... Paweł Obsługa Tragiczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Właściciele zmieńcie obsługę i kierownictwo kręgielni w Gdańsku - Manhattan.... Zdegustowany Przeciętnie (1) Na minus: temperatura w środku, zacinające się tory, niedopracowane zaplecze... M. odradzam (1) Jest tam tak gorąco, że człowiek się tylko męczy. Ceny z kosmosu i nijak się... Sandra