Mega zabawa! (1) Byłem ostatnio ze znajomymi w danym miejscu i uważam, że to świetne miejsce... Karol Polecam gorąco (1) Dobre jedzenie bardzo smakowała mi tortilla z chrupiącym kurczakiem świeży i... Kubuś Rewelacja! (1) Przepyszne jedzenie, szczególnie polecam pizze :-) atmosfera jak w domu,... Moskwa
Dobra miejscówka! (1) Mieszkam od niedawna w Gdańsku, trafiłem ze znajomymi do Mk Bowling i z... Misiek NIGDY WIĘCEJ (1) Organizowałam imprezę niespodziankę mojemu facetowi. Zarezerwowałam tor kilka... Kasia Urodziny dziecka (1) Niestety myślałam, że będzie lepiej. Niejednokrotnie organizowałam urodziny... Ania Urodziny dziecka (3) Jeśli nie macie pomysłu na urodziny dziecka gorąco polecam lokal Mkbowling.... Ola Jeśli Urodziny - to tylko w MK Bowling (2) Ostatnio miałam przyjemność zorganizować 3 imprezy urodzinowe dla swoich... Izabell Ferie z dziećmi superr (1) Byliśmy ostatnio z dziećmi na kręglach w MK Bowling. Zabawa świetna,... Kasia Zachęcamy !!! (1) Super klimat !!! super miejsce !!!. Byliśmy ostatnio w weekend ze znajomymi i... Tomek Swietnie (1) Witam, bylem w Mk bowling w dniu wczorajszym 16.01 jestem bardzo zadowolony z... Arek SUUUUPER (1) Świetne miejsce! Fachowa, miła i pomocna obsługa. Na recepcji zaczynając a na... Boli Super mega polecam (1) Super klimacik, pyszne jedzenie,polecam każdemu. damian Nigdy więcej tam nie zajdę (1) Dziwię się, że właściciel lokalu nic sobie nie robi z pojawiających się tutaj... Klient Nie polecam (1) Miałam rezerwację 2 torów, do zapłacenia 168 zł, ale wiedziałam, że zapłacę... Dorota Średnio (1) Ogólem kręgle jak kręgle, dobre tory i cała maszyneria ale jeśli chodzi o... Zaskoczona niegrzecznością Kręgle - słabizna (1) Wystój bardzo dobry i na tym koniec. Buty do gry - stare, zniszczone i nie... joe Rezerwacja kpina (1) Zrobiłem rezerwację online. Otrzymałem maila zwrotnego z informacją:... Marcin Poleca wszystkim (1) w piątek 27.11 grałem w kręgle a potem zostałem na imprezie w klubie. zabawa... Grzegorz Super miejsce (1) Miejsce wyjątkowe, klimat fantastyczny, obsługa uśmiechnięta z dobrym... Michał