Polecam ten warsztat (1) Najbardziej podobało mi się podejście do klienta, bo potraktowano mnie z... Paweł Warsztat godny polecenia! (1) Z usług warsztatu korzystałam kilkukrotnie. Świetna obsługa, trafna diagnoza... Ola Konieczność wymiany opony. (1) firma godna polecenia na terenie Gdyni,Sopotu i Gdańska. Profesjonalna i... Georg Falacinski
Szybka konkretna pomoc - nie zawiodłam się (1) Odwiedziłam ten warsztat z powodu hałasu dobiegającego z koła, panowie szybko... Andzia Wymiana wachaczy (1) Zadanie trudne w 22letnim aucie lecz warsztat podołał Polecam , ceny niskie... Malina Uszczelka pod głowicą świetna robota polecam (1) wszystko na + nie mam żadnych zastrzeżen dobry warsztat, można jeździć bez obaw A. K Napełnianie klimatyzacji solidnie i tanio. Polecam (1) Od jakiegoś czasu korzystam i jestem naprawdę zadowolony, panowie znają sie... M. Kilewski Nabijanie klimy ;) (1) Panowie bardzo sympatyczni, usługa wykonana profesjonalnie i szybko, ceny... Kamila Wymiana rozrządu na medal (1) Odebrałem wczoraj samochód po wymianie całego rozrządu, jestem bardzo... Adrian T. Porażka (2) Przejechane mam już dużo ponad 1 milion kilometrów i z takim partactwem... Peugeot Rozpacz. (2) Sprawdzenie klimatyzacji. Napełniono układu azotem bez kontrastu po 40... Krzysztof Zdecydowanie Polecam ten warsztat (1) Duży wybór opon używanych. Chłopaki bardzo ogarnięci w kwestiach... radek Profesjonalna wymiana opon i renowacja felg (1) Jestem pod wrażeniem miłej i profesjonalnej obsługi. Kupiłem zestaw opon... Jan Tarka