Wesele 10.05.2019 (1) Chcielibyśmy bardzo podziękować za organizację naszego wesela (10.05.2019).... Ania & Mateusz Zdecydowanie polecam (1) Bardzo fajny klimat, można zjeść w środku , można na zewnątrz, sklep w... Smakosz Warto (1) Warto zajechać poza miasto i sprawdzić tą restaurację. Duże porcje i b.dobre... Gregory
wesele (1) Organizacja wesela wspaniała. Obsługa cudowna, wystruj sali piękny. Z całego... Grazyna Dziękujemy za wspaniałą organizację Naszego Wesela ( 16.09.2017 ) (1) Dziękujemy za wspaniałą organizację Naszego Wesela ( 16.09.2017 ) Sala -... Jennifer Bantulan-Warda OK! (1) Mieliśmy w tej restauracji uroczysty obiad po Chrzcie Świętym i jesteśmy... Monika Warto odwiedzić (1) Miejsce ma swój klimat, jest swojsko i smacznie. Kelnerzy uśmiechnięci,... Asia Warto skoczyć na Kaszuby (1) Swojskie miejsce, menu różnorodne i każdy znajdzie coś dla siebie. Kopytka są... Barnaba Smacznie, szybko a i cena obiadku dla dwojga przystępna (1) Smacznie, szybko a i cena obiadku dla dwojga przystępna. Polecam na wypad w... -+- obiad kiedyś a teraz (1) kiedyś obiad w MULK był dobry a porcje były duże a teraz zostały już tylko... raf ekstra miejsce (1) Byliśmy w sobotę. Ludzi dużo a obsługa fantastyczna, szybko podane dania.... Dorota warto polecić restauracje MULK i hotel (1) Restaurację i hotel odwiedziłam przejazdem w podróży służbowej. Zrobiły na... Maria Warto odwiedzić (1) Jest wiele różnych restauracji , barów natomiast pobyt w Mulku jest wyjątkowy... Marek Nie spełniło oczekiwań (1) Restauracja jest sama w sobie bardzo dobra, lecz podczas dzisiejszego obiadu... Niko wędliny już nie takie jak kiedyś (1) Zawsze kupowałam wędliny z restauracji-pyszne-przypominały mi smak wędlin z... była klientka Mulk dalej smakuje (1) Byliśmy już kilka razy ostatnio w upalną niedzielę w godzinach... A pysznie, ale czegoś zabrakło... (1) Wczoraj przyjechałam do Mulka, aby świętować z moją rodziną zdobycie tytułu... Marta pierogi z gesiny...i sledzie podane w trzech smakach (1) W zasadzie to wszystko w naglowku....Poniewaz w niedziele w restauracji jest... Agat Pyszne jedzenie a pierogi najlepsze na świecie! (1) Często jeździmy na Kaszuby i po drodze zatrzymujemy się po drodze żeby coś... Klientka znieszmaczenie (1) No niestety muszę powiedziec, że zawiedli mnie. Będąc w niedziele w Mulk i... JB.