bez zarzutu (1) Pierwszy raz skorzystałem z MM Serwis. Daję najwyższe oceny, bo w mojej... Piotr M Polecam! (1) Po roku poszukiwaniach "swojego" warsztatu i lekarza dla Alfy wreszcie... Radek MiTo Pozytywnie (1) Druga wizyta u Pana Michała i znowu wszystko jak najbardziej okej, Samochód... Maciek
Na nic nie mogę narzekać... poza samochodem ;) (1) Wymiana poduchy silnika. Załatwione szybko i tanio. Wspomniałem też o zakupie... Jerzy Jabłoński Gorąco polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm, miła i szybka obsługa, wysoka jakość małym kosztem i... Joanna Kolejny raz polecam! (1) Kolejny raz zdecydowanie polecam MM Service. Niewielu jest mechaników, którzy... km Bardzo polecam wszystkim zmotoryzowanym (1) Jak zwykle w życiu późne godziny popołudniowe przed rodzinnym wyjazdem... zadowolony i szczęśliwy Tarcze i klocki (1) Jestem bardzo zadowolony z usług świadczących przez tą firmę, krótko mówiąc,... Bart Naprawde warto (1) szczerze polecam, naprawde warto solidnie , szybko, a przede wszystkim tanio ! maciek