MM-makeup

Wizażyści, styliści

Gdańsk, al. Grunwaldzka 92/98

Ceny zupelnie nie adekwatne do jakosci i trwalosci wykonanych uslug (1) Niestety wielkie rozczarowanie, ceny wyzsze niz w salonach jednak jakosc... Anna Rewelacja - polecam gorąco! (1) Pani Marta jest profesjonalistką najwyższej klasy! A prócz tego niezwykle... Agnieszka Zachwyt (1) W ostatnim momencie znalazłam Panią Martę w internecie. Ślub był tuż tuż a... Katarzyna
Super makijażystka (1) Makijaż był wykonany dla trzech osób.Profesjonalizm absolutny.Malowane były... Bożena Makijaż ślubny :) (1) Bardzo profesjonalne podejście do klientki. Makijaż idealnie dopasowany do... Karolina 2w1 - podsumowanie dwóch wizyt :) (1) W październiku wybrałam się do Marteczki z Mamą na makijaże (wesele), a... K&G Super;) (1) pelen profesjonalizm , jestem mega zadowolona tego dnia nic nie szlo po mojej... Magdalena Paczyńska Gorąco polecam! (1) Udałam się do pani Marty indywidualną naukę makijażu, co zdecydowanie polecam... Ania POLECAM bez dwóch zdań - PROFESJONALISTKA (1) Korzystałam z usług Marty kolejny raz - tym razem przedłużenie rzęs oraz po... Karolina makijaż do sesji oraz rzęsy (1) Polecam jak kobieta, kobiecie:) makijaż wykonany przez p. Martę podkreśla... Agnieszka Makijaż ślubny (2) Wiem jak trudno wybrać dobrą wizażystkę dlatego bez rządnych wątpliwość... Katarzyna M. Makijaż ślubny (1) Pani Marta to profesjonalistka! Wykonała piękny, delikatny makijaż w tym... Ania z Gdańska wspaniala wizażystka (1) Miałam okazję poznać panią Martę i jestem pod ogromnym wrażeniem jej talentu... nanka makijaż slubny godny polecenia (1) Makijaż ślubny wykonany przez Panią Martę był przepiękny, w subtelny sposób... natalia Makijaz Slubny/Rzesy (1) Pani Marto wielkie dzieki, moj dzien stal sie jeszcze bardziej wyjatkowy, w... Anna CZerniak (Osowska) Idealny makijaż ślubny! (1) Makijaż ślubny wykonany przez Martę był wprost idealny! Nie dość, że był... anmar Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam Panią Martę! Makijaż profesjonalny, indywidualnie dopasowany... eli Makijaż Ślubny (1) Zdecydowanie polecam makijaż u p. Marty. Makijaż nie wymagał żadnych poprawek... Aleksandra Makijaż ślubny (1) Zdecydowanie TAK! Jestem bardzo zadowolona z makijażu, który zrobiła mi Marta... Roma Ideał (1) Do Pani Marty wracam i będę wracać zawsze. Jedyna osoba, w ktorej rece oddam... Gabi