MORENGO - KNIAŹ w Rumii
Dziewczyny strzerzcie się tego lokalu!!! Kierownicza totalnie nie reformowalna! wszystko sama narzuca, a jak ją o coś zapytacie to gada jak najęta. Wesele tylko do 4 nad ranem i ani miunty dłuyżej bo o 4:30 przychodza sprzątaczki, a przez te 30 minut to masz czas na spakowanie potraw do domu. Nie mozna przedłużyć wesela, pokoje dla gości - byc może, ale to pytanie należy jej zadać najwczęśniej tydzień przed slubem, aczkolwiek, jak będzie miała jakąś grupę to ja weźmie, bo goście na jedną noc nie sa dla niej opłacalni - tylko, że Ty masz problem. Jeśli masz własna orkiestrę lub DJ, to muszą przedstwić wielkiej Kierowniczce umowe z ZAIKSem. Przy czym cały czas sie dopytuje jak muzyka będzie grana, czy weselna, czy tez dyskotekowa i oby nie zagłośno, bo są jeszcze inni goście w hotelu. Nie wiem, ile razy powtarzałam, żę muzyka będzie weselna. Ogólnie pokazuje trzy zdjęcia z jakiegoś wesela ipotraw, a potem to już tylko gada gada gada.... praktycznie nie dopuszcza do głosu tylko tzw. "szczekanie" Co z tego, że 100 zł za osobę, skoro nawet kawę i herbatę wylicza po dwie na głowę. Nie negocjuje, nie rozmawaia, tylko ona wie lepiej, żadnych własnych koncepcji, bo kierowniczka tak chce, bo to jej lokal, więc Ty się lepiej nie odzywaj, tylko bierz jak leci.
Przestrzegam nie bierzcie sali w MORENGO - KNIAŹ
Przestrzegam nie bierzcie sali w MORENGO - KNIAŹ