Obecny adres serwisu (o ile jeszcze istnieje) (5) Ktoś wie, gdzie obecnie znajduje się MTBIKES? Mam nadzieję, że nie zakończyli... maciekr Krzysztof - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa części dostępne od zaraz. Obsługa posiadająca... Krzysztof SERDECZNIE POLECAM (1) Do sklepu trafiłam z polecenia znajomych i nie zawiodłam się. Miła, rzeczowa... Klientka
Obsługa (1) Z serwisu i samego sklepu korzystałem wielkokrotnie w różnych sprawach... Maciek Rutecki Najlepszy sklep i serwis!!! (1) W sezonie odwiedził sklep po raz pierwszy w poszukiwaniu nowego roweru.... Wojtek Z Normalny, profesjonalny serwis. (1) Jestem bardzo zadowolony z serwisu roweru, dobra cena przeglądu. Mateusz SUPER !!! (1) Obsluga sklepu pelna rewelacja,mily,uprzejmy,zawsze pomocny Pan,dla ktorego... Igusia Profesjonaliści (1) W ubiegłym tygodniu odebrałem z serwisu swoje dwa "rumaki". Gdy je oddawałem... Jan K. Polecam serwis (1) Ostatnio oddałem rower do serwisu i nie spodziewałem się takiego efektu. Pan... Krystian bardzo zadowolony (1) W ostatnim czasie miałem szczęście trafić do tego sklepu - dzieki wyprzedaży... kk Dobre słowo (2) Witam, jadąc wielkopolską zauważyłem brak powietrza w oponach więc wstąpiłem... PdoEdoR slllep i serwis rowerowy WIELKOPOLSKA (1) Są ok. i ceny średnie, zaopatrzenie w części dobre, górna półka usług! B.D. NIE POLECAM! (2) Panowie w serwisie nie znają się na sprzęcie, a jeśli nawet się znają to... anna Gorąco polecam (1) Serwis na medal. Krótki czas realizacji, przystępna cena. Rower po... T.Nag. ok (1) Miałem okazję korzystać dwukrotnie ze sklepu i raz z pomocy serwisu. Jak... marceli Nie sprzedają chińszczyzny (1) Fajny sklep i serwis. Ma swój specyficzny klimacik i to się czuje. Podoba mi... Simon SERWIS - NIE POLCEAM! (4) Oddalem rower do standardowego przegladu przed sezonem. Po odebraniu roweru... Rowerzysta - Amator goraco polecam (2) widac , ze p.Cezary zna sie na tym co robi, zostalem poinformowany co mam... MAREK polecam (1) Profesjonalna obsługa a co do cen to też idie się dogadać skynismo 100% POLCAM. (1) Zakupiłem nową szosóweczkę HAIBIKE RC-28.Marka może mało u nas jeszcze znana... HAIBIKE