MULTIMEDIA? TRAGIZM, PARANOJA I WIELKI SYF
Nie mam już sił na na tych d...ków, palantów, debili, idiotów ...(długo by wymieniać) z tej Multimedii. Od pewnego czasu kilka razy dziennie zwalnia mi internet. Z 2Mbps spada na 100...300 Kbps, lub w ogóle nie ma. Przy interwencji dama za biurkiem poleciła mi przeczyścić klawiaturę w laptopie. Stwierdziła, że to pomaga. Uwierzcie mi, że jak należę do ludzi spokojnego usposobienia, to w tym momencie myślałem, że wyciągnę tę lalunię zza tego biurka, urwę jej tę blond główkę, i narobię jej w szyję. Zasugerowałem jej, żeby wyczyściła sobie uszy (miałem na myśli coś innego, ale nie chciałem zniżać się do jej poziomu), bo chyba siebie nie słyszy. Kiedy zorientowała się, że przesadziła z tą poradą, następną diagnozą był niby zainfekowany mój laptop. Niestety zanim się do nich udałem, sprawdziłem i to. Podłączyłem dwa inne, i dalej to samo. Obiecano się tym zająć, i jak dotąd, a minęły już dwa tygodnie, cisza. Zostały mi jeszcze 4 miesiąca umowy. Wytrzymam. A później to ich w d...e kopnę. Strońcie ludzie od tego pseudooperatora, omijajcie go szerokim łukiem, i niech was wszystkich Bóg przed nimi chroni. Wszyscy, tylko nie Multimedia!!! Czekam końca umowy, jak wygranej w totka, i nie chcę już więcej o nich słyszeć. A zwłaszcza tych z Ostródy. Że też na takie sku...ństwo nie ma mocnych. Ale co się dziwić, Polska to przecież kraj absurdów, a to jeden maleńki z nich. Pozdrawiam.