MW AGD

Sprzęt AGD i RTV

Gdańsk, Leona Wyczółkowskiego 36

gorąco polacam ! (1) Kompleksowa i fachowa obsługa od A do Z. Pomoc w doborze sprzętu i super... Wojtek Solidna firma (1) Polecam zakup sprzętu w tej firmie, wszystko na czas i z dostawą do domu. Pawel Sprzęt AGD (1) Kompletowałem sprzęt do zabudowy kuchni. Profesjonalna obsługa. Bardzo... Henryk
sprzęt AGD (1) Kompletowałam sprzęt do kuchni - profesjonalna obsługa, szybka realizacja... Anna Zakup AGD (1) Jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim. Zdzisław Profesjonalna i szybka obsługa - polecam! (1) Skorzystałem z usług firmy MW AGD przy kompletowaniu sprzętu kuchennego -... Łukasz Sklep na zasłużoną 6!!! atrakcyjne ceny i fachowa obsługa (1) W MW AGD zakupiłam cały sprzęt do kuchni oraz pralkę. Pan Marcin bardzo... kinga Super ceny, doradztwo, obsługa, dostawa (1) Zakupiłem sprzęt AGD (płyta, piekarnik, okap, zlew, bateria) - bardzo dobre... Wiesław polecam (1) Bardzo fajnie, szybko, konkretnie. Miła fachowa obsługa! Grażyna GORĄCO POLECAM (1) Obsługa bardzo miła i fachowa - pomimo że szukałam sprzętów raczej tańszych... ola Solidna firma (1) Pan Marcin doskonale zna się na swojej pracy. Szeroki asortyment, ceny... Magda Uśmiechnięty, zadowolony Klient - i o to chodzi!!!! (1) Jeśli chcesz skorzystac z pelnego profesjonalnego doradztwa w sprawie zakupu... Bożena Super FIRMA (1) Lato, a tu całkowicie wysiadła mi lodówka:( I co z tego? Skoro jest taka... Ada zakupy czysta przyjemność (1) Sprzedawca rzetelny i bardzo pomocny! Fachowo doradził, pomógł w potrzebie... TK Polecam MW AGD (1) Pomoc przy wyborze, dobry kontakt, bardzo dobre ceny. Do tego transport i... Zbigniew Rewelacja pod każdym względem (1) Jestem absolutnie zachwycony poziomem cen i obsługi. Stworzyłem listę... Okoń Rewelacja (1) W poszukiwaniu sprzętu AGD do kuchni odwiedziłem i obdzwoniłem wiele firm z... Rem Polecony,polecamy :) (1) W pełni profesjonalna obsługa,konkurencyjne ceny,godne polecenia :) Martucha super sklep (1) W ubiegłym roku dokonaliśmy zakupów w tym sklepie. Szczerze polecam. Nie... Ewa Miła obsługa, dobre ceny. Polecam ! (1) Kupowałam lodówkę dla babci i jestem bardzo zadowolona z usług. Miły pan,... Karolina