Ania i Marcin - opinia (1) Korzystaliśmy z usług p. Marka z polecenia, po doświadczeniach z innymi... Ania i Marcin Daria - opinia (1) Wspolpraca z Panem Markiem to sama przyjemność! - bardzo profesjonalne... Daria Magdalena - opinia (1) Z usług Pana Marka korzystam już nie pierwszy raz! Do tej pory wykonał już... Magdalena
Katarzyna - opinia (1) Bardzo serdecznie dziękujemy panu Markowi i pracownikom firmy MWR Marek... Katarzyna Julia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z funkcjonalności i wykonania z taką dokładnością... Julia Jacek i Marcelina - opinia (1) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem jakości wykonania zakresu pracy przez firmę... Jacek i Marcelina Olga i Bartek - opinia (1) Pan Marek wykonywał nam kuchnie 3 lata temu. Bylismy bardzo zadowoleni... Olga i Bartek Ewelina - opinia (1) Duża dbałość o szczegoly, terminowość i profesjonalizm. Polecamy Ewelina Dorota - opinia (1) To już nie pierwszy raz jak pracujemy z Panem Markiem nad naszym mieszkaniem... Dorota Monika i Wojtek - opinia (1) Przez ostatnie pół roku mieliśmy niewątpliwą przyjemność współpracować z... Monika i Wojtek Monika i Wojtek - opinia (1) Przez ostatnie pół roku mieliśmy niewątpliwą przyjemność współpracować z... Monika i Wojtek Ewa Osiecka - opinia (1) Kontakt do Pana Marka dostałam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Pan... Ewa Osiecka Beata Nord - opinia (1) Pan Marek z synami projektowali i zainstalowali 2 szafy na wymiar i osobną... Beata Nord Ola - opinia (1) Fachowa obsługa, doświadczenie i pomoc. Cierpliwość i profesjonalna rada, a... Ola Zabudowa kuchenna częściowo pod schodami (1) Pan Marek wykonał u nas zabudowę kuchenną, która po części znajduje się pod... Natalia Zabudowy na wymiar dla każdego! (1) "Zmora" - czyli skosy :) u nas były chyba największe i w każda możliwą... Magdalena meble kuchenne na wymiar (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panem Markiem jakosc wykonania super... Marzena Polecam! (1) Zamawialiśmy meble na wymiar u Pana Marka już dwukrotnie. Jesteśmy bardzo... B.M. Solidna firma - Świetna robota (1) Szukaliśmy stolarza, który wykona nam pełną zabudowę małej, ciasnej kuchni.... Patryk Trudna kuchnia po łuku (1) Co tu dużo pisać. Świetny fachowiec. Dokładność na każdym kroku, projekt ze... Zadowolony klient