Joanna Wiloch - opinia (1) Polecam !!! Miałam przyjemność współpracować z Panem Markiem przy mojej... Joanna Wiloch Ania i Marcin - opinia (1) Korzystaliśmy z usług p. Marka z polecenia, po doświadczeniach z innymi... Ania i Marcin Daria - opinia (1) Wspolpraca z Panem Markiem to sama przyjemność! - bardzo profesjonalne... Daria
Magdalena - opinia (1) Z usług Pana Marka korzystam już nie pierwszy raz! Do tej pory wykonał już... Magdalena Katarzyna - opinia (1) Bardzo serdecznie dziękujemy panu Markowi i pracownikom firmy MWR Marek... Katarzyna Julia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z funkcjonalności i wykonania z taką dokładnością... Julia Jacek i Marcelina - opinia (1) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem jakości wykonania zakresu pracy przez firmę... Jacek i Marcelina Olga i Bartek - opinia (1) Pan Marek wykonywał nam kuchnie 3 lata temu. Bylismy bardzo zadowoleni... Olga i Bartek Ewelina - opinia (1) Duża dbałość o szczegoly, terminowość i profesjonalizm. Polecamy Ewelina Dorota - opinia (1) To już nie pierwszy raz jak pracujemy z Panem Markiem nad naszym mieszkaniem... Dorota Monika i Wojtek - opinia (1) Przez ostatnie pół roku mieliśmy niewątpliwą przyjemność współpracować z... Monika i Wojtek Monika i Wojtek - opinia (1) Przez ostatnie pół roku mieliśmy niewątpliwą przyjemność współpracować z... Monika i Wojtek Ewa Osiecka - opinia (1) Kontakt do Pana Marka dostałam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Pan... Ewa Osiecka Beata Nord - opinia (1) Pan Marek z synami projektowali i zainstalowali 2 szafy na wymiar i osobną... Beata Nord Ola - opinia (1) Fachowa obsługa, doświadczenie i pomoc. Cierpliwość i profesjonalna rada, a... Ola Zabudowa kuchenna częściowo pod schodami (1) Pan Marek wykonał u nas zabudowę kuchenną, która po części znajduje się pod... Natalia Zabudowy na wymiar dla każdego! (1) "Zmora" - czyli skosy :) u nas były chyba największe i w każda możliwą... Magdalena meble kuchenne na wymiar (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panem Markiem jakosc wykonania super... Marzena Polecam! (1) Zamawialiśmy meble na wymiar u Pana Marka już dwukrotnie. Jesteśmy bardzo... B.M. Solidna firma - Świetna robota (1) Szukaliśmy stolarza, który wykona nam pełną zabudowę małej, ciasnej kuchni.... Patryk