Polecamy (1) Jesteśmy z mężem zachwyceni jakością mebli, starannością wykonania i... Agnieszka Szczerze i gorąco polecam! (1) Pan Marek wykonał w moim mieszkaniu zabudowę w łazience oraz meble w kuchni.... Ola Zadowolenie 100% (1) Zamówiliśmy u Pana Marka wykonanie zabudowy w przedpokoju, komody na buty i... Artur i Agnieszka
Zabudowa na wymiar (1) Pan Marek wykonał kawał dobrej i solidnej roboty. W naszym nowym mieszkaniu... Hubert Firma godna polecenia (1) Pan Marek wykonywał u nas zabudowę aneksu kuchennego, szaf w sypialniach,... Wiesława Wysoka ocena prac wykonania zabudowy w całym mieszkaniu (1) Na początku listopada zgłosiłem się do p. Marka z prośbą o propozycję... Kamil Lewandowski Polecamy! (1) Solidnie, sprawnie i precyzyjnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Kasia i Jakub Zabudowy kuchenne, zabudowana wnęk oraz szafy (1) Pan Marek wykonał dla nas kuchnie, szafy w przedpokoju, szafki nocne, szafkę... Adam Denz Zabudowa łazienkowa (1) Pan Marek wykonywał dla nas zabudowę łazienkową - szafkę na umywalkę i pralkę... Iza Kuchnia (1) Witam.Jak najbardziej polecam Pana Marka poniewaz jest słowny i... Ania Bardzo profesjonalnie i w uzgodnionych terminach (1) Profesjonalna obsluga w kazdym calu. Terminowosc i bardzo fachowo... JK Polecam meble Pana Marka (1) Pan Marek wykonywał już kilka zabudów na wymiar u mnie w domu (sypialnia,... Ola PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Na początku roku szukałam stolarza, który zrobiłby meble kuchenne, zabudowę... Kamila BARDZO PROFESJONALNIE! (1) Pan Marek wszechstronnie uzdolniony robi wszystko od spotkania i pomiaru,... lu80 salon ,,Emi'' - opinia (1) Otwierałam salon fryzjerski i korzystałam z usług Pana Jabłońskiego . Meble... salon ,,Emi''