MY JUŻ SPRAWDZILIŚMY - FOTOGRAFA POLECAMY

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wszystkim którzy jeszcze nie dokonali wyboru fotografa chętnie polecimy sprawdzonego.
Na naszym ślubie i weselu mieliśmy tylko fotografa, z kamerzysty zrezygnowaliśmy. Dlatego zależało nam na dobrych zdjęciach.
Przed ceremonią mieliśmy "sesję" w plenerze - a tak naprawdę to spacer nad morze i po drodze zdjęcia:-), potem kościół i wesele.
Zdjęć jest całe mnóstwo, wszystkie są tak dobre, że odrzuciliśmy tylko 10, na których goście akurat zle się ustawili.
W cenie mieliśmy 200 zdjęć na dyskietce i w tradycyjnej formie. Ale, tak jak pisałam, podobało nam się więcej. I w rezultacie będziemy mieć ok.240 zdjęć. do tego wybieramy sobie album, za który ekstra płacimy, natomiast wykonanie i opisy pod zdjęciami są gratis.

W każdym razie jeśli szukacie fotografa, który uwieczni wasz dzień tak jak chcecie, czyli naturalnie, bez wymuszonych póz i retuszowanych zdjeć, polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: MY JUŻ SPRAWDZILIŚMY - FOTOGRAFA POLECAMY

Poprosze namiary na maila.. paneczek@poczta.onet.pl

ja też :) brzmi zachęcająco ;)

W jaki sposób na dyskietkę weszło Ci 200 zdjęć? Co to za rozdzielczości "gigantyczne" :-) I dlaczego niby wolisz zdjęcia bez retuszu? Retusz to kotekta jeśli na zdjęciu są np. pyłki czy ryski...

ppp: przejęzyczenie - na płyte cd

serdecznie prosze Cie o namiary na malia
i piekne dzieki z góry
pozdrawiam

poprosze o info na temat fotografa aganus@o2.pl :o)

Również prosimy rafglow@interia pl

i ja też poproszę o namiary. A jeśli można wiedzieć ile Was ta przyjemność kosztowała ??

pola,
Przyjemność nas kosztowała za 200 zdjęć plener plus kościół plus wesele do 1 w nocy ( a fotograf była dłużej, do ok.2) - 800zł. Zdjęcia są takie super, że nie potrafiliśmy odrzucić pozostałych i domawiamy. w sumie będzie 240 zdjęć. Chyba coś koło tego.
Bo w umowie było tak, że robią nam 300 zdjęć, a my wyybieramy z tego 200. Ale więcej zdjeć jest fajnych, to i bierzemy wiecej. i dopłacamy. Do tego bierzemy album - dodatkowy koszt - ok. 90 zł - ale gratis nam robią ten album, z opisem pod zdjęciami.
Fotograf to Swen Studio, przemiła pani Gosia. Telefon 502 06-49-49
Adres mailowy:

PietakM@alltech.info.pl
malgorzata_pietak@poczta.onet.pl

dzięki za info. To dość przystępna cena. A jeszcze jedno pytanie - dużo wcześniej rezerwowałaś termin ??

pola - zarezerwowałam chyba w czerwcu, ale ślubowaliśmy 11 września i nie chciałam stanąć w sytuacji, że termin już zajęty. Najlepeij napisz lub zadzwoń do p. Gosi i zapytaj, kiedy najlepiej rezerwować termin, żeby nie zostać na lodzie.
Pozdrawiam.
I cieszę się, że Ci się podoba oferta.
Przyznaję, że ja osobiście namiary na p. Gosię też ściągnęłam od jakiegoś zadowolonego klienta tu na forum

wiesz faktycznie ładne te zdjęcia. Już sobie zarezerwowałam termin, bo to różnie bywa. Wielkie dzięki za informacje.

Pola, cieszę się bardzo, że mogłam pomóc!
Powodzenia

Jeszcze raz wielkie dzięki za dobre słowo. Mam nadzieję, że album zrobił furorę... Mąż jak odbierał uśmiał się od ucha do ucha

No pewnie, że się uśmiał. A konkretnie to z tych pierwszych stron czyli historii naszego poznania. I z tego, że w końcu się dowiedział, po co mi był jego nick:-)

Pozdrawiam
Magda

Czy mogłabym dostać ling na stronę WWW Waszego Studia?

Cytrusowa chyba nie widzialas dobrych zdjeć skoro podobały Ci sie ich zdjęcia... bo sa beznadziejne. sa straszne, takich gniotów pozowanych i slabych technicznie dawno nie widziałem!!!!!!!! Obejrzyj najpierw dobre zdjęcia slubne..a potem stwierdz czy fiendesiecle robia dobre zdjęcia.... bo to co robią to totalna kiczowata amatroszczyzna bez fantazji i polotu!!!

hi, hi a konkurencja nie potrafi nawet poprawnie przepisać naszej nazwy.
Najpierw pokaż swoje zdjęcia a potem krytykuj innych... :-)

patrz wiadomość o tytule Darmowa sesja foto - Autor: Diver 22-07-2004 22:59
Wykonam darmową sesję fotograficzna w plenerze parze mlodej, ciekawe pomysly ciekawe plenery.Moze byc nawet pozowana tydzien przed slubem, ni ekoniecznie akurat w dniu slubu. Zdjecia potem na płytce cd. Doskonalej jakosci. Po dokladne info pisac na : waran23@wp.pl

Patrząc na twoje zdjecia nie stanowisz dla mnie zadnej konkurencji..., a pokazywac Tobie moje zdjecia? Po co zebys kopiowal potem dobre i orginalne pomysly? Ja zostawię cię z twoją plaza, parkiem oliwskim i nieciekawymi kadrami...

diver, nie polemizuję z tobą - mamy skrajnie odmienne zdania.
Ja wybrałam to co mi się podoba. I sama wiem jak wyszliśmy na zdjęciach.

No cóż tak to jest..jedni lubia kawior a inni kaszankę... dopóki nie skosztują tego pierwszego...

oho! znalazł się koneser!
w szerokim tego słowa znaczeniu. To powodzenia. A o mnie się nie martw. I o moje wybory

Facecik nie chciał podac swoich namiarów - ale i tak go znaleźliśmy http://www.findesiecle.republika.pl/ - I ON ŚMNIE MÓWIĆ O POLOCIE NA ZDJĘCIACH??? - WSTYD!!!! Te zdjęcia to jakiś kiepski żart.

Tak sie akurat sklada ze, zdjęcia o ktorych pisalem, zę sa bez polotu, to są wlasnie zdjecia ze strony ktora podalaś. To nie jest moja strona:) Ale zostawmy juz ten temat... cytrusowej się przeciez podobają...

http://www.findesiecle.republika.pl/ to wlasnie strona fotograficzki , ktora pisze pod nickiem "studio" i ktorą tak zachwala Cytrusowa...

ten numer z akordeonem gdzieś juz widziałem... jakiś super-tylko-fotoreporter-z-gazety zrobił coś takiego....To po prostu trzeba zobaczyc. Zdjęcia powinny mówić same za siebie - w kilku przypadkach lepiej żeby milczały. Wszystkim chcącym zatrudnić fotografa na prawdę gorąco polecam porównanie portfolio wszystkich fotografów. Nie sugerujcie się opiniami na forum.: część wiadomości to żenująca kryptoreklama, antyreklama itp. ..

ciekawe, że jakoś zawsze się tak dziwnie składa, że Ci co krytykują nie podają swoich namiarów i nie wiem jak Wy ale ja mam wrażenie, że to ciągle jedna i ta sama osoba.

ale masz gust!!!przeciez te zdjecia z sesji to kompletna porazka!!!!!hehehehehehehehehhehe

Witam serdecznie!
.... i bardzo proszę o namiary na tego fotografa. Na mój e-mail: axana@poczta.fm.
Z góry ogromnie dziękuję!

agulek, jeśli chodzi Ci o tego fotografa, którego my polecamy, to przeczytaj uważnie początek wątku. Tam są namiary. Pozdr.

a czy mogłabyś wysłać mi jakieś swoje zdjęci na maila, jeśli tak, to go podam później, byłabym wdzięczna :)

ona27 - nie ma problemu. Podaj tylko namiary. Pozdr.

agikub@poczta.fm

dzięki bardzo :)

niestety jeszcze nic nie dostałam od Ciebie na maila, czyżbyś się rozmyśliła???

ona - wysłałam kilka dni temu.

ale wysłałam przed chwila raz jeszcze:-)

zapraszam do obejrzenia zdjęć ślubnych plenerowych i reportażowych z sezonu 2004. Miłego oglądania. www.findesiecle.republika.pl

właśnie przejrzałem cała waszą stronkę Fin de siecle i w skrócie powiem tyle - jedna wielka TRAGEDIA!! jedynie, co może kusić to Wasz cennik...ale czy naprawde Pary chcą zdjęcia w formacie 10na15??-przeciez to nie wakacyjne fotki-to jedyny taki dzien w zyciu, wiec szczerze Wam wszystkim powiem - NIGDY TAK WAŻNEJ UROCZYSTOSCI NIE ODDALBYM W RECE TAKIEGO FOTOGRAFA JAK FIN DE SIECLE!!robicie wszystko na jedno kopyto - zero profesjonalizmu i stylu nie ma w Waszej fotografii...chyba nikt mi nie powie, ze te zdjęcia się mogą podobać...chyba tylko tym parom, którym już zrobili i nie mają innego wyboru!!!

nadal szukam fotografa w Trójmieście, poniewaz moja Wybranka wciąż zmienia zdanie...mam już 2 super na oku...teraz decyzja należy do Narzeczonej...jak wybierze to Wam napiszę...

100 %masz racje!!!!!!!!!

dziękuję za uwagi :-))) na brak klientów nie narzekamy o to proszę się nie martwić

http://www.findesiecle.republika.pl/poczatek.htm, to na odstraszenie by nie brac slubu:):)buhahahahahhahahhahahah

cytrusow a - przestań podszywać się pode mnie, dobrze?
to do niczego nie prowadzi, a tylko świadczy zle o tobie

marekkamien - wybór fotografa to twój wybór i nikt cię do tego nie zmusza.
Chcesz innego - proszę bardzo. no problem.
Przecież każdy ma inne wymagania.
A tak tylko na marginesie, to nie mamy zdjeć formatu 10 na 15, tylko większe.

Pozdrawiam i życzę wam dobrego wyboru z fotografa.

no i co najważniejsze - żeby potem wszystko było ok i żeby sie sprawdził:-)

słuchaj cytrusowa - to jest Forum i każdy ma prawo wyrazić tu swoje zdanie - jeśli Fin de Siecle tu się jawnie reklamuje, podaje adres swojej strony, to znaczy że powinien się spodziewać, że ludzie mogą wejść na tą stronę i ocenić Ich fotki....
Mam prawo napisać, że zupełnie nie przypadły mi do gustu (to mało powiedziane...)
A poza tym już ślub miałaś, więc co Ty robisz na tym forum - czyżbyś była tu tylko po to, żeby bronić tego marnego Studia? zniżkę Ci jakąś dali za kryptoreklamę na Weselniku?
:>

słuchaj marekkamien - po prostu nie podobają mi się twoje komentarze. A ty najwyrazniej nie zrozumiales co napisalam.

A jeśli chodzi o reklamę, to nikogo nie reklamuję.

Forum jest po to, by wymienaić się doswiadczeniami, informacjami...każdy czegos, kogoś szuka. A skoro ja jestem zadowolona ze swoich zdjęć, to mogę polecać kogo chcę. Zupełnie za darmo. Za uśmiech i za słowo dziękuję.

Forum jest ogólne dostępne, więc jeśli moja osoba ci nie pasuje, to nie podpisuj sie pod moimi komentarzami.