Ma ktoś instrukcję obsługi w języku polskim do niani elekrtonicznej Angelcare AC420?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jeśli mogę prosić o skan na maila będę bardzo zobowiązana :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ma ktoś instrukcję obsługi w języku polskim do niani elekrtonicznej Angelcare AC420?

Sprawdzę w domu i ewentualnie prześlę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ma ktoś instrukcję obsługi w języku polskim do niani elekrtonicznej Angelcare AC420?

Agusia, ja mam AC401. Pomyliłam symbole. Przepraszam. Ale jeśli nie znajdziesz innej to mogę zeskanować moją instrukcję. Może aż tak bardzo się nie różni.

Dzięki gani ale instrukcje są w necie tylko po angielsku a ja potrzebuję po Polsku ale model AC420 dla babki, która kupiła ode mnie nianię, a nie może sobie poradzić z obsługą :(

http://www.angelcare.pl/index_start.html

Nie ma tu co prawda konkretnie modelu AC420 ale może któryś model jest podobny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dystrybutor angelcare.pl każe podawać jakiś kod. Pani w tej firmie informuje, że szef celowo zakazał wysyłać instrukcję każdemu, kto poprosi, a ze strony internetowej ją usunięto. Dlaczego? Bo szef tak kazał.

Czy ja też mogłabym prosic o tę instrukcje po polsku? Z góry dziękuję. Mój adres: grazia1984@interia.pl

Inne tematy z forum

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Rozwiązania w domu (3 odpowiedzi)

Opłaca się ładować się teraz w te wszystkie dodatki typu kolektory, rekuperacja, studnia itd.?