Ma potencjał, ale ...

... bramkarz kompletnie psuje atmosferę tego miejsca. Za niezamknięcie drzwi wychodząc (normą jest, że drzwi automatycznie się zamykają) o mało co by nie przepłacił zawałem serca i pełen kultury wybiegł krzycząc ... "*** w tramwaju mieszkasz ?" ubrany w elegancki dres. No comment za takie traktowanie klientów, których niestety nie ma zbyt dużo, choć to miejsce może się jeszcze rozwinąć, szczególnie że lokalizacyjnie jest bardzo spoko.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Nie wiem o kogo chodzi bo ochrona ma zakaz przychodzenia w strojach sportowych i nikt w tzw. dresach u nas nie pracuje. Nikt tez nie przeklina tylko uprzejmie prosi się o zamkniecie drzwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Odpowiedź obiektu:

Muszę Pana Panie Mariuszu zmartwić, bo tak właśnie było. I twierdzenia, iż nikt nie przeklina tylko uprzejmie prosi o zamknięcie są troszeczkę poniżej krytyki. A w szczególności biorąc za podstawę fakt, iż żadnego menadżera lokalu nie widziałem, więc nie może Pan brać odpowiedzialności za zachowanie swoich ochroniarzy. Więc bardzo uważałbym z ręczeniem za nich, skoro Pana przy tym nie było. I słowo "uprzejmie" w wykonaniu Pańskich pracowników to ostatnie słowo którego bym użył. Ponadto, nie jest to pierwsza opinia na trojmiasto.pl wskazująca na ich fatalne zachowanie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ma potencjał, ale ...

I miał rację ,bo drzwi się zamyka ... na 100 % przypominał Tobie grzecznie o tym kilka razy i się w końcu wkurzył wcale się nie dziwie ...,a drzwi tak się składa ,ze do końca same się nie domykają ...
I jestem pewna ,ze korona Tobie z głowy nie spadnie jak wykonasz taką prostą czynność jak zamykanie po sobie drzwi..., a dresiarze nie są wpuszczani do clubu , a tym bardziej żaden z pracowników nie ubiera się w dresy !!! więc chyba miałeś jakieś zwidy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Ma potencjał, ale ...

Droga Ewelino :)

Napisałem dokładnie jak było, a swoje domysły odnośnie kulturalnego zwracania uwagi przez Bramkarza w dresach możesz pozostawić sobie samej, skoro Cie tam nie było :) Ciekawe w ogóle na jakiej podstawie wywodzisz swoje stanowisko, szczególnie w sytuacji w której to ja nie jestem pierwszą osobą skarżącą się na traktowanie przez ochronę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0