Ma potencjał, ale ... (5) ... bramkarz kompletnie psuje atmosferę tego miejsca. Za niezamknięcie drzwi... Janek A jakże ... bo warto zajrzeć (1) Stara atmosfera cięzkich Klimatów tego magicznego miejsca sprawia iż Ci co... Withershins ggog (1) stary dobry sfinks przepadł wraz z jego klimatem, na szczęście pojawił się... Ja
Ave - opinia (1) ; ) grubo nic dodać nic ująć Ave zmieńcie ochroniarza (2) Pierwszy raz byłam w GGOG i musze powiedzieć że bardzo spodobał mi sie... Maja Jak to jest z czwartkiem? (1) Witam, klub odwiedziłem w czerwcu, bardzo zdziwilem sie po wejsciu, oczywisie... feksi Jak to jest z czwartkiem? (1) Witam, klub odwiedziłem w czerwcu, bardzo zdziwilem sie po wejsciu, oczywisie... Edek Rudy - opinia (2) Bardzo fajny klub. Polecam Rudy Wczorajsza impreza w Nexcie była mega (1) Bawilem sie wczoraj dobrze mimo iz wczesniej mowilem ze mi sie nie podoba:>... Mstr G MARTA ; ) - opinia (1) lubię chodzić do Nexta i oczywiście polecam . świetna muza , nie ma żadnych... MARTA ; ) next OK (1) Impreza świetna , ale zapowiadana juz na 5 czerwca bedzie jeszcze... stas Pazernosc (3) Dla mnie klub przestał być już dobrym miejscem odkąd pozmieniała sie bramka... Obywatel tak dokladnie (2) polecam osobom przed 17 rokiem zycia bo napewno tam wejda na impreze. ochrona... anonim ; ))) (2) POLECAM BARDZO ! Obsluga jest wspaniala ! 13? to nie Negatyw.. nie... Siwy Żadna rewelacja. (2) Byłam tam wczoraj pierwszy raz.Po pierwsze mały klub, muza średnia, sami... Kaja Next (2) Brakuje starej Ekipy która tak naprawde była najlepsza (kelnerek , barmanek ,... Anetka87 Superr !!!!! (1) uwielbiam tam przychodzic , obsluga wporzadku mila usmiechnieta , ceny... Ola PORAŻKA !! (5) A więc zagościliśmy w klubie. Wystrój i efekt wizualny- do przyjęcia. Obsługa... Entr Mega . ;] (3) Klub jest bardzo zadbany , obsługa bardzo przesympatyczna . a Co do... Paulina Selekcja! (2) Z chęcią przyjdę do klubu i wskaże Panu osoby w wieku 15-17 lat i jak Pan... Patrycja