18stka (1) Wczoraj organizowalam tam swoją 18stke ale tylko z wynajęciem loży, normalna... gata fiera :D do d..... (2) ok ceny tanie jak na klub piwo 6zl z nalewaka, ale zaden to fajny klub,... malwina Polecam każdemu!!!!!! (2) Organizowałam tam swój wieczór panieński!!! Wszystko było na wysokim... Agnieszka (Panna Młoda)
:) (2) Klub pierwsza klasa. Nie ubliżając nikomu trzeba pochwalić inteligentną... maciek . (1) wczoraj byłam tam z koleżanką , byłyśmy bardzo zadowolone :) miła obsługa,... Kasia Jedna z lepszych imprezowni w Trójmieście. (1) Pozdrawiam właściciela i trzymam kciuki za club. Moim znajomi napewno tam... raff łaaał. (2) bylam tam na 18stce bylo supeeer. Muzyka dla kazdego, stare i nowe hity. Ceny... nat Dobry Club (2) Poszedłem pierwszy raz w piątek,na początku zaczęło robić tak średnio przez... MSWiA Wypasiony piątek i sobota!! (1) Byłem w szoku!! (pozytywnym) światła-magia!! nagłośnienie-rewelka!!... coco jumbo rewelka (2) Dawno się tak dobrze nie bawiłam, widać że klub postawił na jakość, ceny... ania. Świetna impreza. naprawdę polecam!!! (2) Słuchajcie, usłyszałem od znajomych o otwarciu nowej imprezy w Gdańsku, o... Jaca Sobota sobota (1) ale było fajnie... do dziś wspominam ze znajomymi ten wieczór, fajne babki,... daro ŻENADA (2) Nie wiem czym sie zachwycacie nic nadzwyczajnego taka wielka zapowiedz a tu... jaaa Osiemnastka (2) Organizowałem pierwszą osiemnastkę w tym klubie i musze powiedziec, ze jestem... artur PIERWSZA IMPREZKA W KLUBIE (2) Naprawde super klub, rewelacyjny wystrój, super muzyczka i idealnie... Hose otwarcie klubu (2) przyjechalismy do klubu okolo g.23 - bylo pelno ludzi-ale udalo się nam... JANEK Otwarcie (2) Czytając opinie myślę że ich większość pisze konkurencja, lokal w super... Kamil