było super;) (1) na pewno będziemy za tydzień:) Buziak dla Miśka:*** Kasia Super. (1) W końcu klub gdzie nie gra się radiowych pseudo hitów. Byłem 12 i 19 lutego i... Marcin Nie polecam!!! (2) na parkiecie biegaja 13-15letnie dziewczyny a atmosfera jest napieta...... Dejvid
PYTANIE (2) Mam pytanie do wszystkich, którzy tak krytykują to, że młodzież w wieku 15-17... ona Rewelacja... :) (1) Bylem tam wczoraj na imprezie, bo usłyszałem od znajomych ze płacisz 25 zł i... Sombreroos Emil - opinia (1) Witam. Byłem wczoraj w tym klubie i muszę przyznać że było sympatycznie........ Emil sobotnia impreza (1) Mimo kilku opini zaryzykowałem i poszliśmy ze znajomymi do Nexta. Naprawdę... Wojtek Taka wypowiedź mała (2) PORAŻKA !! A więc zagościliśmy w klubie. Wystrój i efekt wizualny- do... brb DJ OMEN (1) Rewelacja, ja bynajmiej bawiłem się rewelacyjnie, jedyne co to dyskoteka z... Bartek 2011 - opinia (1) Byłam w nexcie wakacje. Po kolemnatrzach sadze,ze jeszcze tam wpadne. Ogolnie... 2011 :) (2) GORĄCO polecam! Spędziłam tam Sylwestra i muszę przyznać, że byłam miło... Kasia:) Super! (1) Bardzo fajny klub. Przede wszystkim bardzo miła obsługa,barmanki zawsze w... legowelt ;/ (2) Klub ogolnir miły, moze byc, ale odpycha to ze pelno dzieciakow po 15 lat... Maniek totalna lipa :( (1) Witam nie polecam tego lokalu nikomu, organizator przyciąga klientów,... Gonek Ooo TAK ! ;D (1) Klub jest cudowny, super bramkarze i świetne frytki :p POLECAM WSZYSTKIM :) aneczka Piątkowa impreza-super (2) Wpadłem ze znajomymi do tak reklamowanego klubu. Na wejsciu widac chyba... Krzysiek Przereklamowana sprawa!!!! (2) Knajpa całkiem przyjemna, ale... odwiedziłem ją w środowy wieczór i jak się... Przemek Anitka - opinia (1) Bardzo dobra i znana ochrona z np.Sopockich lokali , jeden z nich troche ma... Anitka Po co aż tak słodzicie ... :] (2) Szczeże mówiąc klub fajny ale nie zrobił na Mnie jakiejś zadziwiającej furory... Jessica Swieto Piwo (2) Kolejny Club który zerżnął pomysł organizowania Swięta Piwa z Clubu70 W... artur