PORAŻKA !!
A więc zagościliśmy w klubie. Wystrój i efekt wizualny- do przyjęcia. Obsługa też nie najgorsza. Natomiast klimat- masakra... DJ coś tam plumka ale kiepsko. Ceny? Mało kompatybilne z tym co pisze na stronie (poza piwem i kilkoma drinkami). Selekcja? A co to ??!! W tym klubie niema czegoś co w ogóle może podpisać się pod tą nazwą. Zakaz dresów, bluz z kapturem, i adidasów i !! 18 LAT !!? a TAM? Nic!! 80% klubu to nielaty po 16 lat co szczekają jak wściekły pies i potem "mamo ! mamo! on mnie wyzywa!" Już na samym wejściu widziałem "prze-selekcjonowanych" ludzi- To znaczy- dres, bluza z kapturem i oczywiście zakazane buty "shox". O dowód osobisty tam nawet nikt nie pyta. Wszedłeś-masz- jesteś po selekcji! Do właściciela nic nie mam. Wporzo jest. Szatniarz też się spisuje i chyba on jedyny nie wadzi. Ochrona (jeden kolo po korespondencyjnym kursie judo) chyba n...- Jakieś urojenia i zwidy ma... czepia się o coś co sam chyba wymyślił czy narysował sobie. A towarzystwo? kompletna kicha.I., dzieciaki, i "kozacy" roku. Ogólnie już tam nie zawitam... za takie rzeczy co tam się dzieją powinno się iść do w.