PORAŻKA !!

A więc zagościliśmy w klubie. Wystrój i efekt wizualny- do przyjęcia. Obsługa też nie najgorsza. Natomiast klimat- masakra... DJ coś tam plumka ale kiepsko. Ceny? Mało kompatybilne z tym co pisze na stronie (poza piwem i kilkoma drinkami). Selekcja? A co to ??!! W tym klubie niema czegoś co w ogóle może podpisać się pod tą nazwą. Zakaz dresów, bluz z kapturem, i adidasów i !! 18 LAT !!? a TAM? Nic!! 80% klubu to nielaty po 16 lat co szczekają jak wściekły pies i potem "mamo ! mamo! on mnie wyzywa!" Już na samym wejściu widziałem "prze-selekcjonowanych" ludzi- To znaczy- dres, bluza z kapturem i oczywiście zakazane buty "shox". O dowód osobisty tam nawet nikt nie pyta. Wszedłeś-masz- jesteś po selekcji! Do właściciela nic nie mam. Wporzo jest. Szatniarz też się spisuje i chyba on jedyny nie wadzi. Ochrona (jeden kolo po korespondencyjnym kursie judo) chyba n...- Jakieś urojenia i zwidy ma... czepia się o coś co sam chyba wymyślił czy narysował sobie. A towarzystwo? kompletna kicha.I., dzieciaki, i "kozacy" roku. Ogólnie już tam nie zawitam... za takie rzeczy co tam się dzieją powinno się iść do w.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PORAŻKA !!

Taka prawda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Potwierdzenie poprzedniej opini, rozumiem że ksywa Baran oznacza iż poszukujesz czegośc w przedziale ....... Niestety nie mogę napisac a szkoda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odpowiedź obiektu

Ja myśle że jest tyle lokali że nie ma problemu, tylko że większa częśc nie przetrwa kryzysu a my będziemy ale mam nadzieje że bez takich klientów jak autor tej selekcji.Na resztę szkoda klawiatury
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: PORAŻKA !!

Przyznam szczerze, że nigdy nie byłam w tym klubie, ale po tym co przeczytałam czuje się bardzo zniechęcona. Klub wygląda wizualnie na całkiem fajny, ale przedział wiekowy jaki jest tam preferowany stawia go niestety na ostatnim miejscu w moim wyborze. Oczywiście rozumiem młodych ludzi którzy chcą tam się pobawić sama kilka lat temu miałam 18 lat tyle że wtedy nie było Next tylko Rudy Kot :) niestety teraz wolę grono osób z dwójką z przodu ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0