Mabo Maciej Bobowik

Sprzątanie i czyszczenie

Gdańsk, Leśna Góra 27B/28

Super Jakoś za niską cenę (1) Pan przyjechał do mnie, aż na koniec Gdyni, którą nazwał końcem świata ;)... Piotr Pełen profesjonalizm (1) wszystko wygląda jak nowe => szczerze polecam i rekomenduje Dejw Jestem pod wrażeniem! (2) Na realizację zlecenia czekałam bardzo krótko ( dni robocze). Pan przybył... Sylwia
Polecam (1) Korzystałem z usług kilkukrotnie. Raz czyszczenie kanap i foteli oraz... LST Gorąco polecam (1) Chciałbym polecić detailing auta w wykonaniu Pana Macieja. Zdecydowałem się... Piotr Zaskakujący efekt po przystępnej cenie. (1) Oddałem auto w ręce Pana Macieja przed wystawieniem do sprzedaży. Samochód... RM Doskonale czysta tapicerka i przyjemna obsługa - polecam! (1) Skorzystałam z usługi www.autokosmetyka.net Pana Macieja Borowika w zakresie... Sylwia N. znakomita firma (1) Liczcie na punktualność z dokładnością do 1 minuty i w porę otwierajcie... miszkielak Jestem bardzo zadowolona. (1) Kanapa wygląda jak nowa. Ale najbardziej jestem zadowolona z dywanu - jest... Edyta