Ola - opinia (1) Miejsce na wysokim poziomie. Dogodny dojazd. Pan do zadania podszedł jak się... Ola Rafał B. - opinia (1) Mega profesjonalizm. Obsługa klienta na takim poziomie jakiego dawno nie... Rafał B. Jerzy Noskowiak - opinia (1) Serwis znakomity. Szybko i sprawnie naprawiono maca mini. Spodziewałem się... Jerzy Noskowiak
Dorota - opinia (1) Odzyskane dane z uśpionego sprzętu. 100% profesjonalna obsługa! Dziękuję i... Dorota Wanda Zalewska - opinia (1) Pan Aleksander bardzo szybko i trafnie zdiagnozował przyczynę moich kłopotów... Wanda Zalewska Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam serwis! Obsluga profesjonalna, rzetelna, szybka a cena... Justyna Wow (1) Najlepszy serwis na świecie. Byłem juz w wielu, ale ogrom wiedzy i... Krystian Świetne podejście do klienta i błyskawiczna ekspertyzo-naprawa (1) Nigdy więcej innych serwisów po marketach - szybko rzetelnie i przystępnie.... m. Polecam (1) Serwis na wysokim poziomie. Podejście do klienta i wyrozumiałość-... Marta W końcu najlepszy serwis Apple w Trójmieście! (1) Fajnie że w końcu się otwieracie u nas w trójmieście. Korzystałem z serwisu w... Krzysztof Salata