Catering (1) Zamawialiśmy catering na spotkanie z zagranicznymi klientami. Nie mam żadnych... Lidia Pełen profesjonalizm! (1) Firma Machandel zorganizowała dla nas przyjęcie/poczęstunek poślubny. Pełen... Marta SUPER ORGANIZACJA, PYSZNE JEDZENIE ;) (1) Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z usług wykonanych przez firmę... Halinka
Profesjonalnie !!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecic Wszystkim firmę Machandel, w pełni spełnili... Paula dziękuję (1) Dziękuję za wspaniały catering podczas prowadzonych przez nas szkoleń,... Instytut Treningu i Edukacji wesele w machandlu (1) Organizowaliśmy wesele 11 sierpnia 2012 r w Machandlu. Nie mogliśmy lepiej... Ewelina Mikucka Anna - opinia (1) Przepyszne jedzenie podane w bardzo atrakcyjny sposób, miła obsługa i stylowy... Anna super (1) polecam wszystkim uslugi tej firmy. Ja sie nie zawiodlem, wszystko na... Czarek MACHANDEL TO REWELACJA (1) Machandel to firma, ktora chcialabym polecic wszystkim. Od A do Z sa... Anna Ania i Paweł - opinia (1) pyszne jedzenie wspaniała obsluga...goraco polecam... Ania i Paweł super catering (1) super catering, pyszne jedzonko, fajnie podane, elegancka i profesjonalna... Jacek Kowalewski