Maciej - ocena
Naprawiam samochód u tego samego mechanika od lat. U Kozłowskiego kupuję pieczywo od początku jego działalności a nawet wiele lat wcześniej bo Kozłowski przejął interes od, teraz niepamięć Ścibora, Ściborka. W każdym razie od niepamiętnych czasów. Pieczywo wysokiej jakości, różnorodne. Bardzo dobra i miła obsługa niezmienna od lat. Przetestowałem każdy wyrób w tej piekarni. Jak wszędzie zdarzają się wpadki. Ktoś za długo przetrzyma w piecu i bułeczki, rogale mogą być za suche. Zdarza się. Ciemniejszy chleb oliwski to dla mnie zaleta, delikatna goryczka w skórce. Numer jeden to cegła, polecam. Ceny? Wolny rynek. Kolejki świadczą, że jakość w stosunku do cen jest dla bardzo wielu osób zadowalająca. Nie mieszkam w Chyloni od kilkunastu lat ale po pieczywo będę przyjeżdżał zawsze. Kolejki? Najdłuższa w jakiej stałem ciągnęła się od ul. Morskiej wtedy czerwonych kosynierów. Ale to za Ścibora czy Ściborka. Polecam piekarnię Kozłowski bo jest najlepsza w Trójmieście. Niech ktoś próbuje mnie przekonać, że jest inaczej bo z nie jednego pieca chleb jadłem. Smacznego.