Lokmen - ocena (1) Bardzo dobre pieczywo kupuję od lat zawsze smaczne nawet jak jest czerstwe... Lokmen Znawca dobrego pieczywa - ocena (1) Niezmienna wysoka jakość pieczywa od lat . Brawa dla Pana Inżyniera... Znawca dobrego pieczywa piotrj211 - ocena (2) Bułka tarta skład : mąka pszenna woda tłuszcz roślinny (chyba palmowy ) brak... piotrj211
Roman - ocena (1) Od ponad 30 lat zawsze dobre pieczywo. Roman Maciej - ocena (1) Naprawiam samochód u tego samego mechanika od lat. U Kozłowskiego kupuję... Maciej Monika - ocena (1) Najlepsze pieczywo w okolicy Monika marwej - ocena (1) Najsmaczniejszy chleb jaki jadłem. Odkąd odkryłem ponownie piekarnię, już... marwej Joanna - ocena (1) Pyszne, ciepłe i dwa razy dziennie wypiekane świeże :) Joanna Gesler - ocena (1) Jaki tam jest brud, pod sufitem kurz, na płytkach taki nalot/brud, ohyda. Gesler Wojtek - ocena (1) Jak mieszkałem w Gdynii to miałem dobry chleb. Teraz nie mieszkam w Gdynii, w... Wojtek Bogda - ocena (1) W piekarni Kozłowski było i jest najlepsze pieczywo a także wspaniała... Bogda daniel - ocena (1) od lat tak samo pyszne !!!! daniel J.S. - ocena (1) Zawsze świeże i zawsze pyszne pieczywo :) J.S. Rob - ocena (1) Mega. Najlepszy Rob krywar - ocena (1) Wspaniałe pieczywo, zawsze smakuje i nie pleśnieje. krywar Meg - ocena (1) Najlepsze od wielu lat Meg dominek - ocena (1) Bardzo dobre pieczywo (zakopiański! rogale!), bardzo sympatyczne sprzedawczynie dominek Tomasz - ocena (1) od wielu lat najlepsza jakosc i obsluga i oczywiscie pieczywo Tomasz Lech Błaszkowski - ocena (1) Co najmniej od lat dwudziestu kupuję chleb w tej piekarni. Zdarzało mi się... Lech Błaszkowski Aga - ocena (1) Najlepszy chlebek Aga