Maciejka Koleczkowo

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś miał wesele lub będzie miał w Maciejce w Koleczkowie? Bardzo podoba nam się tam ale czy warto ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Maciejka Koleczkowo

miałam 10 maja i po weselu jestem zachwycona, nie dość, ze pięknie, to jeszcze profesjonalna obsługa !!! O nic się na weselu nie musiałam martwić, a otoczenie - o tym chyba nie muszę pisać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dziękuję za info Haze01:) Tak otoczenie jest naprawdę bardzo milusie, wnętrze też zrobiło na nas ogromnie pozytywne wrażenie, ale właśnie brakowało mi opinii kogoś kto już ma wesele za sobą. Twoja wypowiedź jeszcze bardziej mnie utwierdza przy tym wyborze. Jeszcze zastanawiamy się nad Magnatem w Bojanie. Ale Maciejka chyba jednak jest ponad...

ja osobiście nie byłam ale moi krewni tak i bardzo sobie chwalili a ciężko ich zadowolić

Maciejka to jedno z najfajniejszych miejsc na wesele w okolicach Trójmiasta. Byłem tam wielokrotnie i mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haze, a możesz opowiedzieć coś więcej, jakieś konkrtety :) Jak jedzenie, jakie było menu, jak warunki noclegowe? Ile u was było osób?
Jest tam jakieś jeziorko w pobliżu?
I mogłabyś może zrzucić jakieś zdjątka?

wpisz w wyszukiwarke fraze maciejki-tak były nazwane dziewczyny które miły tam wesele,ustaw na rok i wyswietli sie sporo watków

Jedna wielka porażka 2 min przed czasem właściciel zbiera nie swoja wódkę ze stołów. Nie polecam obsługa masakra poprawiny szwedzki stół samoobsługa ://
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miałam w Maciejce swoje wesele w listopadzie zeszłego roku.Wszystko było ok.Obsługa bez zastrzeżeń,szybka i miła.Właściciel pomocny,nic nie zabierał;-).Jedzonka dużo i pyszne a szwedzki stół sama zamawiałam,bo dla mnie było to najlepsze rozwiązanie również finansowo.Goście bardzo zadowoleni,my też.

Byłam tam 2 razy jako gość. I z perspektywy gościa - jedzenie super i dużo, obsługa miła i szybka (na stole zmieniają często brudne talerze itd.). Ale wiem od młodych, że jakieś przeboje były... Że tort wjechał za szybko, a zaraz po nim dzik... Na dzika nikt po torcie nawet nie spojrzał... Warto wpisać sobie w umowę, że wodzirej/zespół czy DJ mają prawo głosu kiedy wjeżdża jedzenie - takie moje wnioski maciejkowe :)

Może jeszcze ktoś się wypowie na temat Maciejki? na pewno ktoś miał wesele w tym roku. Bo terminy ciężko dostać, bo sami mamy wesele zaklepane na przyszły rok od dawna..

Ja miałam w 2011... Ogólnie jeśli chodzi o jedzenie-super, obłsuga ok, ale brakuje klimatyzacji... no i szef0nie polecam, gdyż miałam z nim przykre doświadczenia słysząc jak wyzywa moją matke za plecami i znalazłam po weselu na zapleczu do ktorego właściciel nie pozwalal wchodzic kilka grzewek coli!! nie wiem czy były moje, alke domyslam sie, ze tam bo była to promocyjna cola wiec dziwny zbieg okolicznosci. Ale jesli chodzi o reszte to polecam jak najbardzije
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Puchatkowa-u mnie też był z tym mały problem, ale z tego co się orientuję to właśnie właściciel ustala te godziny wiec warto z nim o tym pogadać przy ustalaniu albo w trakcie wesela
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...