nie polecam (5) Zabieg przedłużanie rzęs - które po ok 3 tyg same odpadały, nie polecam. Nie... Maryla ... (1) więc i ja kuszona zaskakująco niską ceną grupera skusiłam się na skorzystanie... hm. PANI KOSMETYCZKA- REWELACJA!!! (1) Korzystałam z usługi przedłuzania rzęs z grupera już po raz drugi w tym... Diana
DOCZEPIANIE RZĘS Z GRUPONU - Polecam (1) Nie rozumiem osób,które kupując na GRUPONIE lub innych tego typu stronach... Marta przedłużanie rzes- rewelacja (1) Usługe przedluzenia a wlasciwie dopelnia rzes kupilam na gruponie.Wczesniej... ap cos okropnego (1) Nie polecam! Salon, to o wiele za duzo powiedziane, wszedzie kurz i brud.... caroca JEDNA WIELKA M......... (1) Z usług STUDIA MADAME skorzystałam przez zakup kuponu Gruper i okazało się... joanna a ja polecam (1) a ja polecam, fakt ze wystroj pozostawia wiele do zyczenia ale pani mila i... moonika Manicure i pedicure z kuponu (1) Ogólnie porażka, brud w gabinecie, jak weszłam to smród papierosów mnie... klientka nie polecam (1) byłam na przedłużaniu rzęs,które po 3 tyg odpadły. Nie miałam odwagi udać się... Maryla PORAŻKA (1) Byłam na zrobieniu paznokci żelowych i totalnie się rozczarowałam. Żel po 3... Iza MASAKRA- NIE POLECAM (1) BYŁAM TAM Z KOLEŻANKĄ. MANICURE I PEDICURE BYŁO WYKONANE NIEDOKŁADNIE!! NIE... M & A TRAGEDIA (1) BYŁAM TAM Z KOLEŻANKĄ. NIE DOŚĆ ŻE BABKA BYŁA CHORA I NAS ZARAZIŁA... A&M nie polecam (1) byłam przedłużyć paznokcie. po trzech dniach jeden odpadł - za dorobienie... Asia