Polecam jak najbardziej!!!! (1) Mój synek chodził rok do tego przedszkola, był baaardzo zadowolony. Wiele... Mama Tymka Rodzice Mądrego Misia (1) Nasz synek chodzi do przedszkola od ponad roku. Fajne nowoczesne miejsce na... Rodzic Cudownie (1) Mój Synek uczęszcza od pół roku do tego przedszkola. Wcześniej byliśmy w... Gaagaaj
Mama Uszatka - opinia (1) Bardzo fajne przedszkole! Moja Córeczka bardzo lubi tam chodzić. Świetne... Mama Uszatka Rodzice przedszkolaka (1) Nasza córka chodzi do Mądrego Misia od wiosny. Było trochę zmian ale oceniamy... Zadowoleni rodzice Mądre misie (1) Do napisania opinii skłoniły mnie przede wszystkim te negatywne,z których... Mama Polecam szczerze to przedszkole (1) Obiekt jest nowy, czysty i spełniający wszystkie standardy aby móc prowadzić... Ela Z punktu widzenia taty :) (1) Zawsze pytam mojego malucha, jak minął dzień w przedszkolu. Opowiada z... Dumny tata Wszystko Super ;) (1) Zapisaliśmy tam naszego 3 letniego syna od września. Kacper był już dwa razy... Zuzka Zadowolony rodzic (1) Nasz młodszy syn chodzi do Mądrego Misia od zimy. Zdecydowaliśmy się na nie... Piotr Uśmiechnięty przedszkolak i jego rodzice (1) Przedszkole to ważny czas dla dziecka i cieszymy się, że dla naszej Córki... Rodzice Amelki rodzice Tymka - opinia (1) Nasz synek od razu polubił mądrego misia. Edukację w przedszkolu rozpoczął... rodzice Tymka "Mądry Miś" Przedszkole na 6 :) (1) Pasja,mądrość,profesjonalizm,radość,wysokie... Rodzice Michalinki godne polecenia (1) Przedszkole jak najbardziej odpowiada moim wymaganiom oraz spełnia... Klaudia K Przedszkole Mądry Miś (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola od samego początku. Jestem... Agnieszka K. zadowolona mama i szczęśliwe dziecko (3) Przedszkole jest naprawdę godne polecenia.wykwalifikowana kadra,która zawsze... Marta B.