Zanim zostałam stałą klientką salonu M&M Lademann chodziłam do różnych salonów fryzjerskich w których nie potrafiono dobrać do mnie odpowiedniej fryzury, dobrze wykonać strzyżenie a o jakości usług nie wspomnę.
Na szczęście trafiłam do salonu M&M Lademann. Wystrój, muzyka a co najważniejsze wspaniali, profesjonalni ludzie tworzący wyjątkowy klimat tego salonu sprawili, że znalazłam swoje miejsce relaksu.
Moim fryzjerem jest Marcin, który przełamał mój strach do farbowania włosów i szalonych fryzur.Za każdym razem wracam do domu z inną fryzurą. Oprócz mnie, do salonu M&M Lademann chodzi również moja siostra, której diametralną zmianę wizerunku dokonała Madzia. Obie jesteśmy bardzo zadowolone i polecamy ten salon wszystkim naszym znajomym. W salonie jest również Iza, która zajmuje się pielęgnacją dłoni na bardzo wysokim poziomie oraz kosmetyczka - pani Monika, która zawsze fachowo doradzi odpowiedni zabieg kosmetyczny.
Salon fryzjerski M&M Lademann polecam każdej osobie, która chce zmienić swój wygląd, skorzystać z rad profesjonalistów, spędzić mile czas oraz poprawić sobie nastrój:)
Serdecznie pozdrawiam Madzię i Marcina Lademann oraz wszystkich współpracowników w salonie:)