Fryzjerzy z pasją (1) Świetny salon, gdzie śmiało można oddać się w ręce całej trójki fryzjerów.... Marta super (1) bardzo polecam to miejsce. korzystalam z uslug pani Justyny i jestem bardzo... Alicja Bardzo średnio (1) Nic ciekawego nie wydarzyło się na mojej głowie po wizycie u Pana Marcina,... Kamila
Utalentowani i z pasją (1) Z ręką na sercu mogę napisać, że nigdy nie zawiodłam się na Państwu Lademann... Karolina Klientka (1) Ja również dołączam do grona zadowolonych klientów salonu , pani Magda,... Iza cudów nie ma (2) Zachęcona opiniami na temat państwa L. postanowiłam ich odwiedzić i sprawdzić... lena Najpiękniejsze miejsce w trójmieście. (1) Wchodząc do salonu M&M Lademann, trafiamy do innego świata. Wystrój... Ania Najlepszy! (1) Tydzień temu odwiedziłam salon M&M, aby skorzystać z usług Pani Justyny.... Karolinka MEGA! (1) Do Magdy i Marcina przyprowadziła mnie była dziewczyna! a Oni są... Bartek Atelier ludzi z pasją (1) Chciałabym polecić wszystkim atelier fryzjerskie Magdy i Marcina. Jest to... Ania F. Magda - opinia (1) Do salonu trafiłam przez przypadek dwa lub trzy lata temu i od tego czasu... Magda Zadowolona jak nigdy! (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami umówiłam się, by ratować nieudane cięcie. Z... megami Super! (2) Jestem zachwycona moją nową fryzurą i sposobem w jaki zostałam przyjęta w... Joanna polecam baaardzo (1) Po latach wychodzenia z płaczem od fryzjerów i obiecywania sobie,że nigdy... Agata keratynowe prostowanie (1) pełen profesjonalizm super !!!!! Pozdrawiam Kamila Fryzjer ślubny i nietylko!!! (1) Magda zrobiła mi przepiękne upięcie ślubne. Jest fryzjerką, która bardzo... eMKa Jak dla mnie - OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! (3) Pan Marcin w mojej opinii nie jest profesjonalnym fryzjerem (co najwyżej -... Joanna Nowicka Fryzjer profesjonalista (1) Do salonu trafiłam dwa miesiące temu. Za pomocą opinii umieszczonych na... Aga Wreszcie fryzjer, ktorego moge polecic z czystym sumieniem (1) Pierwszy raz wybralam sie do Magdy ponad pol roku temu, z polecenia kolezanek... Ania Polecam (1) Salon wybrałam na podstawie tutejszych opinii i nie zawiodłam się. Włosy... Magda