Zdecydowanie polecam (1) To będzie mój stały salon fryzjerski. Atmosfera świetna, a jakość obsługi na... lepa Extra metamorfoza!!! (1) Polecam w 100%!!!Wspaniali ludzie,wspaniałe miejsce,wyczarowali na mojej... Kasia kosmetyczka (1) Skuszona reklamą skorzystałam ostatnio z zabiegów kosmetycznych u p.Moniki-... Ada
Zabieg oczyszczająca moc minerałów DR. BELTER (1) Do salonu trafiłam dzięki ofercie GROUPON. Skorzystałam z zabiegu... Monika Metamorfoza z Magdą i Marcinem (1) To czego doświadczyłam w salonie Marcina i Magdy to prawdziwa metamorfoza na... Agnieszka Ekstra Brygada do poprawienia urody :) (1) Witam, przeczytalam wszystkie opinie na temat tego zakładu i jestem... Małgosia Czas poświęcony klientowi w 100% (1) Tutaj każdy poczuje, że czas jest poświęcony tylko jemu. Profesjonalne... Karolina U.G. cudowne miejcsce (1) Przede wszystkim zaskoczenie!Oczywiscie pozytywne...Z ulicy salon wygladal... Anieszka Wasilewicz Polecam zabiegi kosmetyczne (1) Bardzo przyjemmny gabinet kosmetyczny, P. Monika oferuje szereg zabiegów, ja... M.K GORĄCO WSZYSTKIM POLECAM (1) Salon państwa Lademanów pierwsza klasa, wszytskim goraco poelcam. Faktem jest... A. Perfekcyjna fryzura (1) Dziś miałam przyjemność odwiedzić pracownię fryzjersko-artystyczną Państwa... Justyna Kulpa zadowolona :-) (1) witam, moja wizyta była drugą , byłam u Pana Marcina i wyszłam bardzo... kasia Polecam w 100%Rewalacja... (1) Salon oraz obsługa Magdy i Marcina na najwyższym poziomie:)Jestem stałą... Agata Gdynia Zdecydowanie polecam ! (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Świetny kontakt z klientem. Po raz pierwszy... Milena Gorąco polecam! (1) Zwiedziłam większość trójmiejskich salonów bardziej lub mniej ekskluzywnych... Marzena jestem pod wrażeniem (1) Witam, moje doświadczenie z tym salonem fryzjerskim jest jak najbardziej... Agnieszka TAK TAK TAK (1) Najlepsza fryzjerka jaką znam to Pani Magdalena. Jest mistrzynią w tworzeniu... Karolina POLECAM!!! (2) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam salon M&M Lademann. Gorąco polecam!!! Marlena Salon dla osób nie lubiących zmian, stonowanych, mających duuużo wolnego czasu. (2) Długo zastanawiałam się, czy wyrazić swoją opinię na temat salonu. Państwo... Magda pełnej profesjonalizm!!! (1) Witam, polecam ten salon wszystkim, którzy mają za sobą niemiłe doświadczenia... Baśka