Polecam (1) Polecam serdecznie ów salon fryzjerski. Spotkałam sie tam z kreatywnością,... zadowolona klientka super:) (1) Gorąco polecam :) fantastyczna atmosfera i bardzo kreatywni fryzjerzy :) Magda rewelacja - serdecznie polecam ! (1) fantastyczny salon, rewelacyjna obsługa. warto przyjść dla samego masażu... daria
Jak zawsze-swietnie! (1) Do Magdy uczeszczam od lat 4-5 na pewno(dokladnie nie pamietam). Zawsze... Patryk NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ - FANTASTYCZNA JAKOŚĆ (1) JESTEM KLIENTKĄ MAGDY OD CHYBA LAT 7 I NIE WYOBRAŻAM SOBIE ZMIANY FRYZJERA.... PATI FATALNIE (1) Korzystalam z uslug w grudniu 2010-bylam na ścięciu włosów, wyszłam srednio... A. Polecam (1) Salon bardzo przyjazny, profesjonalna obsługa, dbałość o kazdy szczegół... Ania Fantastycznie (1) Nie umiem słodzić ale niestety muszę. Państwo Lademann stworzyli cudowny... Asia pomóżcie (1) Witam wszystkich! Chciałabym zapytać Was o opinię. Po tylu pozytywnych... Malutka Polecam zabiegi kosmetyczki - Pani Moniki Masewicz! (1) Moja buzia wygląda super!!! Nie wiem z czym ja teraz pójdę do dermatologa :)... Paula M&M profesjonalizm czyli połączenie słuchania klienta z fryzjerską trafną ofertą (1) Miałam ładne włosy, ale chciałam delikatnie coś zmienić. Moje dwie koleżanki... Eve Sukces :) (1) Moja pierwsza wizyta, na pewno wrócę! Po traumatycznych doświadczeniach już... Maggda Super (1) Była to pierwsza moja wizyta w tym salonie, ale z chęcią i bez stresu pójdę... ania salon godny polecenia!!!!!!!! (1) Umówiłam się na skrócenie grzywki do Pana Marcina, jednak już po paru... Marzena Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Salon M&M Lademann ma bardzo przyjemny i niepowtarzalny wystrój, zaś obsługa... Angelika szukajcie a znajdziecie (1) Fantastyczny,fantastique, fantastic,phantastisch ..., wspaniale jest znaleźć... Dominika Madź - opinia (1) Zanim zostałam stałą klientką salonu M&M Lademann chodziłam do różnych... Madź Rewelacyjny gabinet kosmetyczny (1) W ubiegłym tygodniu razem z przyjaciółką skorzystałyśmy z usług w gabinecie... Agnieszka polecam p; Monikę :-) (1) Serdecznie polecam wizytę u p. Moniki :)). Ciepła, sympatyczna, spokojna :).... Natalia Rewelacja! (1) Korzystałam z usługi w salonie na początku stycznia! Obsługa rewelacyjna,... Anna