Jestem jak najbardziej na TAK :) (1) jestem bardzo zadowolona z usług polecanych i wykonywanych przez Państwa... Małgorzata Gorącą polecam (1) Jestem stałą klientką od początku istnienia zakładu. Moja fryzura ulega... Iza rewelacja!!! (1) miałam problem z włoskami aby uzyskac odpowiedni kolor blondu wszyscy... klientka
Pełen Profesjonalizm ! :) (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Państwa Lademann.Polecam wszystkim... Magdalena super zakład!!! (1) Polecam wszystkim skorzystanie z usług tego zakladu. Otrzymałam bardzo... AleWoj satysfakcja zagwarantowana (1) Jestem klientką tego salonu od początku jego powstania. Prowadzi go dwoje... Lidia Witkowska poprawnie (2) salon poprawny choć z oimi trudnymi włosami sobie nie poradzono. liczy lam na... Dorota Bardzo zadowolona (1) Cieszę się, że trafiłam do tego salonu. Świetne ścięcie i kolor a do tego... Iza no i po nadziei.. (1) udałam się ze zniszczonymi włosami z nadzieją na ratunek,.. niestety... choć... ania przedluzanie wlosow (1) skorzystalam z uslugi przedluzania wlosow i jestem bardzo zadowolona.wykonuje... dominika paslek Świetny zakład (1) Wielkim atutem salonu jest specyficzny klimat. Wystrój wnętrza bardzo... bociekk Profesjonalnie i miło (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług. Bardzo miła atmosfera,... Danka Profesjonalnie (1) Jak dla mnie super! Miła i profesjonalna obsługa. Krótki czas oczekiwania na... Aga ola - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z uslugi :) napewno zostane ich stala klienkta :) ola SUPER !!! (1) BARDZO MIŁA,PROFESJONALNA OBSŁUGA,ŚWIETNE PODEJŚCIE DO KLIENTA,PRZYSTĘPNE... MONIKA Jak dla mnie rewelacja! : ) (1) Jestem stałą klientką Państwa Lademanów. Uważam, że są profesjonalistami w... Sonia Wesołowska