Maff

Tapicerki samochodowe

Rumia, Tuwima 18

Zdecydowanie polecam (1) Kocham motoryzację starszą i nowszą i wiele razy w życiu miałem do czynienia... Lex Usługi nie tylko samochodowe (1) Właściciel, jak się okazało, ma bardzo szeroki wachlarz umiejętności.... Adam Polecam! (1) Jest w 100 % zadowolona ze wpsółpracy z firmą MAFF. Profesjonalne wykonanie w... KD
Toczek (1) Właśnie otrzymałam toczek obszyty skórą. JEST BOSKI! Wykonany jest z... Ada PROFESJONALIZM (1) Maff to nie tapicerowanie - to sztuka doboru odpowiedniej tkaniny do... M TYLKO TUTAJ ! (1) Już druga kierownica - i znowu rewelacja warto czekać bo nikt lepiej tego... olo Gorąco polecam !!!!! Subaru Forester Gdańsk (2) Perfekcyjne wykonanie. Jestem ogromnie zaskoczona indywidualnym podejściem do... Beata z Gdańska Z czystym sercem Polecam !!! (1) Bardzo profesjonalna robota, cena adekwatna do jakości, niezwykle miła... M. Mielewczyk BMW E61 - Ciechocinek (1) Wirtuoz - tak należy mówić o właścicielu firmy MAFF w Rumii. Sławomir Kuchta,... Słodek Fotel dla niepełnosprawnej córki (1) Córka nie mieściła się w żaden fotelik, a siedząc na tylnej kanapie przypięta... Jurek z Gdańska Byłem dosyć nietypowym klientem... (1) Panu Sławkowi dałem naprawdę ciężki orzech do zgryzienia :) z racji tego, że... Grzegorz Czapiewski mistrzostwo swiata (1) robilismy w tej firmie juz dwa auta - smarty. teraz bedziemy robic juz trzeci... Kasiunqa MAFF+PROFESIONALIŚCI (1) Bardzo polecam tą firmę. Fachowcy największego formatu - Pierwsza Liga w... Karol Siemaszko BLACK CLIO II (1) Witam Wszystkich Powiem krótko, bo poprostu nie mam za wiele słow zeby... Bartosz obszycie kierownicy (1) Polecam usługi firmy "maff". Niedawno obszyli mi kierownicę, auto od razu... Michał/A4 Mistrzostwo świata!! (1) Specjalistów z Maff-a polecam wszystkim, którzy pragną mieć niepowtarzalne... Marcin Mistrzostwo Swiata! (1) Nie do wiary jak bardzo miło było się przyglądać Waszej pracy. O jakości... Piotr Szachmytowski Obszycie kierownicy (1) Bardzo solidna, fachowa robota. Miła obsługa. No i to niesamowite auto w... Maciek obszywanie kierownicy (1) przybylem, zobaczylem i oczom nie wierze!!!! kierownica obszyta rewelacyjnie,... Artur/OctaviaII Szybko i solidnie!!! (1) Robiłem u chłopaków sufit, boczki i uszczelki. Jakość wykonania jest b.dobra.... Grzesiek